miercuri, decembrie 6, 2023

Sâmbătă, 23 septembrie, a fost confiscată încă o mașină din care se aruncau deșeuri pe spațiul public în Sectorul 6

Din OrasSâmbătă, 23 septembrie, a fost confiscată încă o mașină din care se aruncau deșeuri pe spațiul public în Sectorul 6

Ciprian Ciucu informează că sâmbătă, 23 septembrie, a fost confiscată o altă mașină folosită pentru aruncarea deșeurilor pe spațiul public din Sectorul 6. Aceasta a fost confiscată împreună cu remorca sa. Primarul Sectorului 6 subliniază că se aplică o politică de toleranță zero în această privință.

„Mai CONFISCĂM încă o mașină care aruncă deșeuri pe spațiul public. Cu tot cu remorcă. Asta este, aplicăm politici de toleranță zero pentru astfel de comportamente. Aruncau acolo 150 de anvelope…”, transmite Ciprian Ciucu într-o postare pe Facebook.

Primarul a dorit să sublinieze că Poliția Locală din Sectorul 6 acționează cu mai multă eficiență, iar astfel de intervenții vor continua.

Echipa de la serviciul de mediu a efectuat un inventar al anvelopelor pe care cei din mașină aveau de gând să le abandoneze: 52 de anvelope în remorcă și 100 de anvelope stocate.

Ciucu a explicat că acțiunea de sâmbătă, 23 septembrie, a fost rezultatul unei colaborări cu Poliția MAI. Concret, Poliția Locală din Sectorul 6 a fost alertată de către Secția 25 de Poliție cu privire la acest incident.

Forțele de ordine au acționat împreună cu personalul de la serviciul de ordine publică și au imobilizat vehiculul până la sosirea specialiștilor din domeniul mediului, care au aplicat procedura de sancționare și confiscare a autovehiculelor folosite de persoane fizice sau juridice pentru abandonarea deșeurilor pe domeniul public sau privat.

În această săptămână, un cetățean din Uzbekistan a fost prins în timp ce arunca gunoaie pe un teren din Sectorul 6. Individul a primit o amendă, iar vehiculul folosit pentru transportul deșeurilor a fost confiscat.

De la începutul anului 2023 și până în prezent, Poliția Locală din Sectorul 6 a emis amenzi în valoare totală de 100.000 de lei pentru cei care au decis să arunce deșeuri pe spațiul public.

Vezi si alte articole...