marți, iunie 18, 2024

Sâmbătă, 25 martie 2023, a avut loc primul târg de adopții ASPA din acest an

Din OrasSâmbătă, 25 martie 2023, a avut loc primul târg de adopții ASPA din acest an

În data de 25 martie 2023, s-a desfășurat în Parcul Circului din București primul târg de adopții organizat de ASPA în acest an. Evenimentul a atras mulți bucureșteni interesați să adopte un cățel, iar aceștia au avut posibilitatea să aleagă dintr-o varietate de câini de diferite vârste, culori și dimensiuni, toți fiind blânzi și sociabili.

Potrivit informațiilor publicate pe pagina de Facebook a ASPA, un număr de 22 de căței au fost adoptați în cadrul acestui târg de adopții.

Astăzi a avut loc primul târg de adopții ASPA de anul acesta, eveniment la care 22 de căței și-au găsit familii. La târg au fost prezenți căței din adăposturile ASPA, căței blânzi și sociabili, de toate vârstele, culorile și taliile.

ASPA a fost încântată că mulți oameni au înțeles importanța adopțiilor și au adoptat un număr semnificativ de câini în timpul târgului. În plus, ASPA a fost deosebit de încântată să vadă că un cățel în vârstă de 7 ani a fost adoptat, deoarece adesea câinii mai în vârstă sunt mai puțin populari în rândul adoptatorilor.

Ne bucurăm că tot mai multe persoane au înțeles cât de importante sunt adopțiile, că și cățeii de rasă comună merită familii responsabile. Iar faptul că un cățel în vârstă de 7 ani a plecat ACASĂ ne demonstrează că putem construi împreună în direcția bună.

ASPA a mulțumit tuturor celor implicați în organizarea și promovarea târgului de adopții și a invitat bucureștenii să participe și la următoarea ediție a evenimentului. În total, 22 de câini au fost adoptați, dintre care 17 erau pui, iar ceilalți 5 adulți.

Adopțiile au fost gratuite și toți câinii aveau toate procedurile legale îndeplinite, fiind microcipați, deparazitați intern și extern, vaccinați și adulții sterilizați. La târg au fost prezenți și voluntarii PROEDUS, precum și mai mulți sponsori care au oferit recompense pentru cei care au adoptat.

Acestea includeau pachete de la MAXI PET România, recompense de la Pedigree România, ședințe gratuite de cosmetică canină de la Zen Pet Club, medalioane inteligente cu cod QR de la Petradar, pachete de la Starbucks România și alte premii de la Tashenka Comfort Zone – Love is spoken here.

Vezi si alte articole...