duminică, februarie 25, 2024

Sâmbătă, 3 februarie, la MaxiPet Mihai Bravu, ASPA organizează primul târg de adopții din 2024

Din OrasSâmbătă, 3 februarie, la MaxiPet Mihai Bravu, ASPA organizează primul târg de adopții din 2024

ASPA București a anunțat organizarea primului târg de adopții din 2024. Persoanele interesate să adopte un animal de companie sunt invitate să participe la eveniment, care va avea loc sâmbătă, 3 februarie, la MaxiPet Mihai Bravu.

La târgul de adopții organizat de ASPA București vor fi disponibili pentru adopție 10 cățeluși sănătoși și sociabili, pregătiți să se integreze cu ușurință într-un nou cămin.

„Pregătim primul TÂRG DE ADOPȚII din acest an!”, anunță ASPA București într-o postare pe pagina de Facebook.

Primul eveniment din 2024 organizat de ASPA București va avea loc la magazinul MaxiPet Mihai Bravu în data de 3 februarie, între orele 10:00 și 15:00. Zece cățeluși adorabili vor fi prezenți la eveniment, așteptând să fie adoptați de către persoanele iubitoare de animale care doresc să le ofere un cămin cald.

„10 căței frumoși, sănătoși și sociabili, care se vor adapta cu ușurință la un nou cămin, sunt norocoșii pe care vi-i propunem pentru a fi adoptați”.

Anul acesta, ASPA București primește sprijinul voluntarilor de la PROEDUS și se bucură de implicarea mai multor sponsori. Aceștia au pregătit diverse surprize atât pentru cățeii care vor fi adoptați, cât și pentru cei care îi adoptă:

  • Pachete oferite de MAXI PET România;
  • Recompense de la Pedigree Romania;
  • Ședințe gratuite de cosmetică canină de la Zen Pet Club;
  • Medalioane inteligente cu cod QR de la Petradar Medalion Inteligent;
  • Pachete care includ: o pungă de cafea boabe Starbucks, un pahar reutilizabil din plastic Starbucks și un card Starbucks Rewards încărcat cu 20 de lei de la Starbucks Romania.

De asemenea, este important de menționat că adopțiile sunt gratuite. De asemenea, ASPA București derulează un program de sterilizare gratuită pentru cățeii de rasă comună în luna februarie, în colaborare cu clinici veterinare partenere. Programul este detaliat astfel:

  • 03-04 februarie – clinica veterinară mobilă Sache Vet Clinic la adresa Str. Răsadniței nr. 59, Sectorul 6.
  • 10-11 februarie – Clinica Hands&Paws lângă Centrul de Informare pentru Cetățeni al Primăriei Capitalei, Calea Ferentari nr. 72, Sectorul 5.
  • 17-18 februarie – Sache Vet Clinic la adresa Str. Răsadniței nr. 59, Sectorul 6.
  • 24-25 februarie – Clinica Green Vet lângă Centrul de Informare pentru Cetățeni al Primăriei Capitalei, Calea Ferentari nr. 72, Sectorul 5.

Programările se pot face la numărul de telefon 0743.204.942, de luni până vineri, între orele 09:00-16:00.

Vezi si alte articole...