miercuri, mai 31, 2023

Sâmbătă noaptea, polițiștii au fost în control în cluburile și localurile din Centrul Vechi al Capitalei

Din OrasSâmbătă noaptea, polițiștii au fost în control în cluburile și localurile din Centrul Vechi al Capitalei


În București, noaptea de sâmbătă a fost marcată de o serie intensă de controale, în urma cărora polițiștii au inspectat cluburile și localurile din Centrul Vechi pentru a se asigura că vizitatorii și petrecăreții se află în siguranță și beneficiază de toate condițiile necesare pentru a se distra. Controale ample au fost desfășurate în Centrul Vechi în timpul nopții de sâmbătă spre duminică de către Poliția Capitalei, în colaborare cu inspectori și comisari din alte instituții precum ANAF, ANPC, ITM și DSVSA. Scopul acestor verificări a fost de a asigura un mediu adecvat și sigur pentru toți bucureștenii care au ales să-și petreacă noaptea de weekend în Centrul Vechi, fie în cluburi, fie pe terase.

„Pentru a descuraja comercianții de a efectua anumite activități sau a avea anumite practici care ar putea dăuna populației, în Centrul Vechi al Capitalei, nu au mai fost înregistrate în ultimele șase luni fapte de mare violență și aici mă refer la tâlhării. Astfel de acțiuni vor continua și pe viitor, scopul lor fiind acela de a proteja populația care alege să își petreacă timpul libel în Centrul Vechi al Capitalei”, a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Bogdan Gheabur.


În urma controalelor efectuate la 19 locații, autoritățile au aplicat un total de 30 de amenzi în valoare totală de 245.500 lei. Dintre acestea, 23.500 de lei au fost acordate de către polițiști pentru abateri legate de evidența financiar-contabilă și fumatul în spații închise. Inspectorii de la ISU au impus amenzi în valoare de 111.500 lei, în timp ce DSVSA a aplicat amenzi în valoare de 50.000 de lei și a decis oprirea activității pentru un operator economic. ANAF a impus amenzi în valoare de 45.500 lei, iar ANPC a acordat amenzi în valoare de 15.000 de lei și a oprit serviciile pentru un operator economic.

Vezi si alte articole...

Din Oras

Gazetadetimisoara.ro

Ziaristi.ro

Femeiadeastazi.ro