luni, iulie 15, 2024

Sănătatea bărbaților – un aspect care îi privește pe toți bărbații

MedicalSănătatea bărbaților – un aspect care îi privește pe toți bărbații

Sănătatea bărbaților

În ziua de astazi, bărbații acordă o importanță mai mare sănătății, fac mai mult sport și acordă atenție unui stil de viață sănătos. Cu toate acestea, statistic vorbind, bărbații duc un stil de viață mai nesănătos, în comparație cu femeile.

Ca urmare, bărbații sunt mai susceptibili de a suferi boli legate de stilul de viață (cum ar fi boli cardiovasculare și anumite forme de cancer – precum cancerul pulmonar, cancerul de colon, cancerul de prostată). Detectate precoce, majoritatea bolilor pot fi tratate cu succes, în ziua de astăzi. 

În Spitalul Privat Confraternität, care aparține de grupul PremiQaMed, se acordă o importanță majoră prevenției, diagnosticării și tratamentului bolilor care afectează în special bărbații. Specialiști renumiți din diverse discipline medicale colaborează strâns și eficient, oferind o consiliere completă, sub un singur acoperiș. 

Sănătatea bărbaților – un aspect care îi privește pe toți bărbații – PremiQaMed

Ce trebuie făcut când prostata se mărește

Mărirea prostatei este una dintre afecțiunile benigne care afectează mulți bărbați cu vârsta de peste 50 de ani, provocând simptome incomode.

Pentru tratamentul așa-numitei hiperplazii benigne de prostată, pe lângă operația convențională deschisă, dispunem acum și de metode de tratament minim invazive, care sunt mult mai blânde. Intervențiile sunt complet nedureroase, fiind efectuate sub anestezie locală sau sedare. Există foarte puține efecte secundare, cel mai important este că acestea nu cauzează incontinență și nici efecte asupra sexualității.

Specialiștii Centrului de Prostată au o experiență vastă în toate tehnicile minim invazive disponibile și, prin urmare, pot oferi fiecărui pacient cea mai bună terapie personalizată posibilă.

Urologie – afectiunile sistemului urinar – PremiQaMed

Probleme delicate ale bărbaților

Odată cu înaintarea în vârstă, numărul bărbaților care au probleme cu virilitatea, adică cu erecția, crește. O clarificare precisă a cauzelor, precum și clarificarea hormonală este esențială. Avem opțiuni de ultimă generație pentru a trata aceaste afecțiuni.

Dorința neîmplinită de a avea copii este un alt subiect cheie. În aproximativ jumătate din aceste cazuri medicale, cauza infertilității se află la bărbat. De regulă, cauzele tratabile pot restabili fertilitatea masculină. Dacă acest lucru nu este posibil, procedurile moderne de medicină reproductivă pot ajuta adesea cuplurile să aibă copilul visat, chiar și cu o calitate sever limitată a spermei.

Home – Centrul de Fertilitate Döbling, Viena, Austria (kinderwunschzentrum-doebling.at)

Prevenția este mai bună decât vindecarea

Spitalul Privat Confraternität oferă pachete de Check-up cuprinzătoare, special concepute pentru bărbați; pentru a minimiza factorii personali de risc și pentru a detecta bolile în stadiile incipiente. Pentru ca probleme mici să nu devină mari. 

www.premiqamed.ro

international@premiqamed.ro

T: +43 (0)1 – 36066 – 7500

Articolul Sănătatea bărbaților – un aspect care îi privește pe toți bărbații apare prima dată în Money.ro.

Vezi si alte articole...