luni, iulie 22, 2024

Săptămână trecută au început lucrări pe Bd. Gheorghe Magheru, săptămâna aceasta și pe Str. Mihai Eminescu din centrul Capitalei

Din OrasSăptămână trecută au început lucrări pe Bd. Gheorghe Magheru, săptămâna aceasta și pe Str. Mihai Eminescu din centrul Capitalei

În săptămâna trecută au început lucrările de reabilitare a trotuarelor și instalare a stâlpilor antiparcare pe Bulevardul Gheorghe Magheru, iar în prezent au început și lucrările similare pe Strada Mihai Eminescu din centrul Bucureștiului. Potrivit declarațiilor viceprimarului Stelian Bujduveanu, în același timp, se construiesc noi locuri de parcare în centrul orașului.

Am reluat programul de reparații trotuare și instituire a sensurilor unice din zona centrală a Capitalei!, a anunțat Viceprimarul Capitalei, Stelian Bujduveanu”, într-o postare pe Facebook.

În această săptămână s-au demarat lucrări pe o altă arteră importantă din centrul Bucureștiului, respectiv Str. Mihai Eminescu. Lucrările constau în: • refacerea trotuarelor; • amplasarea stâlpilor antiparcare pentru delimitarea trotuarelor. Trustul de Clădiri Metropolitane București se ocupă de aceste lucrări, care fac parte din continuarea lucrărilor de reabilitare și delimitare a trotuarelor de pe Str. Radu Beller și Calea Floreasca, realizate în 2022. În paralel, Primăria Capitalei continuă să amenajeze noi locuri de parcare, astfel încât conducătorii auto să poată parca în mod regulamentar, a precizat viceprimarul.

 
Eliberăm astfel centrul Capitalei, redăm trotuarele pietonilor și oprim accesul mașinilor pe trotuar.

În perioada imediat următoare se vor demara lucrări și pe străzile Polonă, Dacia și Calea Dorobanți. De asemenea, după finalizarea procesului de licitație pentru lucrările de reparații la carosabil și trotuare, aflat în prezent în etapa de evaluare a ofertelor, Administrația Străzilor București va relua lucrările în toate cele 6 sectoare ale orașului.

Este important de menționat că săptămâna trecută Viceprimarul Capitalei a anunțat începerea lucrărilor pe Bd. Gheorghe Magheru. Lucrările constau în înlocuirea pietrei cubice a trotuarelor, înlocuirea stâlpilor antiparcare și bolarzilor distruși de autovehiculele care parchează neregulamentar, precum și curățarea mobilierului urban.

Vezi si alte articole...