marți, iunie 18, 2024

Sarah Dumitrescu, apariție răvășitoare într-o rochie mulată!

MedicalSarah Dumitrescu, apariție răvășitoare într-o rochie mulată!

Fiica cea mică a Anamariei Prodan, Sarah Dumitrescu, a reușit să își atragă privirile tuturor cu o apariție incendiară pe rețelele de socializare! Tânăra de 23 de ani a publicat o fotografie cu ea din copilărie, urmată de câteva poze provocatoare într-o rochie roșie mulată, demonstrând încă o dată că poate fi oricând un fotomodel.

Sarah Dumitrescu arată răvășitor!

Sarah a continuat să locuiască în România după ce a revenit din Statele Unite, unde juca baschet la Cal Poly Mustangs. Cariera sa a fost pusă pe pauză din cauza unei accidentări la genunchi, dar tânăra este hotărâtă să revină cât mai repede pe teren.

Fiica Anamariei Prodan și-a făcut apariția pe Instagram într-o ședință foto incendiară, îmbrăcată într-o fustă roșie care îi scoate în evidență fizicul de sportivă. Sarah Dumitrescu, din prima căsnicie a mamei sale cu Tiberiu Dumitrescu, a atras toate privirile cu aparițiile sale provocatoare și își amintește cu nostalgie de copilărie.

În ciuda divorțului dintre mama sa și Laurențiu Reghecampf, tânăra este hotărâtă să își îndrepte toată atenția spre carieră și să se concentreze pe jocul său, în timp ce momentan nu își dorește o relație. Sarah Dumitrescu este clar o tânără care știe să atragă privirile și să își facă simțită prezența în lumea online.

Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan., s-a despărțit de ultimul iubit!

„A fost o dezamăgire foarte mare (n.r. – Laurenţiu Reghecampf). (Reporter: După acest divorţ, ţi-ai propus să fii mai atentă cu băieţii?) Da, chiar da! Eu n-am înţeles niciodată prin ce a trecut mama, e greu ca o persoană ca mine, care nu a trecut printr-un divorţ, să înţeleagă cum s-a simţit, dar după ce am văzut toată dinamica, o să fiu mult mai atentă la cel pe care îl aleg.

Nu vreau să trec prin ce a trecut ea. Nu (n.r. – dacă este acum într-o relaţie). De-abia am fost într-o relaţie şi nu a mers. Nu cred că mai caut alta. Cred că trebuie să mă focusez pe mine şi ce am eu nevoie. Dacă o să fie vreun băiat, o să fie, dacă nu, nu. Nu caut o relaţie, am avut una destul de lungă şi bună. Nu am nevoie„, a declarat Sarah Dumitrescu, pentru AS.ro.

Sarah este legitimată la Cal Poly Mustangs, echipă care reprezintă California Polytechnic State University, din San Luis Obispo. Este în anul 4 şi se apropie de absolvire. Blondina s-a mutat în Statele Unite încă de când avea 14 ani.

„La 14 ani m-am mutat acolo şi trebuia să învăţ cum să spăl singură, să dorm singură, să-mi fac curat în casă singură. Te pune pe picioare… adică te schimbă complet. Trebuie să ştii, dintr-o dată, sa fii o mamă„, a mai spus Sarah.

Vezi si alte articole...