luni, iunie 24, 2024

Prognoza meteo, 23 iunie. Canicula şi disconfortul termic vor persista. Unde va ploua

Prognoza meteo. Administrația Națională de Meteorologie (ANM)...

Cod galben de furtuni. Majoritatea țării va fi afectată de fenomene extreme

Cod galben de furtuni. Administrația Națională de...

Scurgeri de gaze, joi seara, în Sectorul 4 al Capitalei

Din OrasScurgeri de gaze, joi seara, în Sectorul 4 al Capitalei

Joi seara, pe 6 iunie 2024, au fost raportate scurgeri de gaze în Sectorul 4 al Bucureștiului, în zona Reșița. Circulația în această zonă a fost restricționată în urma intervenției mai multor echipaje de pompieri și de la Distrigaz pentru remedierea situației.

Scurgerile de gaze au fost observate mai exact la intersecția dintre străzile Grădiștea și Huedin, în urma fisurării unei conducte de gaze. Un cetățean a detectat mirosul puternic de gaz și a alertat un echipaj de Poliție Locală aflat în apropiere.

„Strada Reșița, din Sectorul 4, la intersecția cu străzile Grdiștea și Huedin, a fost blocată în această seară, din cauza unei scurgeri de gaze produsă de fisurarea unei conducte de gaze. Situația a fost semnalată de către un cetățean care tranzita zona respectivă și care, simțind miros puternic de gaz, a alertat echipajul de Poliție Locală Sector 4, aflat în apropiere”, a transmis Primăria Sectorului 4.

Potrivit informațiilor de la News.ro, agenții de Poliție Locală au notificat autoritățile competente despre situație. Astfel, mai multe echipaje de pompieri și de la Distrigaz au fost trimise la fața locului.

În interesul siguranței cetățenilor, zona a fost securizată până la soluționarea problemei. Trecătorilor li s-a cerut să se îndepărteze de perimetrul respectiv.

„Menționăm faptul că, pentru siguranța cetățenilor, întreaga zonă a fost asigurată până la remedierea situației, iar trecătorilor le-a fost solicitat să se îndepărteze de perimetrul respectiv. În urma intervenției Distrigaz, scurgerea de gaze a fost sistată, urmând ca, în orele următoare, defecțiunea să fie remediată în totalitate. Circulația rutieră și cea pietonală în zonă au fost reluate”, a menționat sursa citată.

Vezi si alte articole...