luni, mai 20, 2024

Acord strategic de colaborare între Romarm și un producător american de drone militare și civile

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, prin intermediul...

Europa, sub tot mai multe amenințări. Ce conflicte vor lovi „Bătrânul Continent”

Afirmația retorică a președintelui francez Emmanuel Macron,...

Se amenajează noi locuri de parcare pe strada Arieșul Mare din Sectorul 6

Din OrasSe amenajează noi locuri de parcare pe strada Arieșul Mare din Sectorul 6

Primăria Sectorului 6 a anunțat că începând de joi, 9 mai 2024, au fost demarate lucrările pentru amenajarea unor noi locuri de parcare pe strada Arieșul Mare. Aceste locuri vor fi destinate atât mașinilor, cât și bicicletelor, în încercarea de a îmbunătăți infrastructura urbană.

După finalizarea marcării, noile locuri de parcare vor fi puse la dispoziția locuitorilor din zonă. Primăria a precizat că pe acest teren vor fi amenajate în total 240 de locuri de parcare. Din acestea, 100 au fost deja marcate, iar restul vor fi marcate astăzi, 10 mai, de către angajații Administrației Comerciale S6.

Odată ce vor fi înregistrate în aplicația pentru parcările de reședință din Sectorul 6, cetățenii vor putea depune cereri pentru aceste locuri. Acestea vor fi atribuite în ordinea depunerii solicitărilor. Primăria a transmis acest mesaj pentru a informa locuitorii din zonă despre noile facilități de parcare disponibile în sector.

„Vă anunțăm imediat ce vor fi urcate în aplicația parcari.adp.ro, la transparență decizională, pentru zece zile, apoi vor fi alocate, în ordinea depunerii solicitărilor.

Odată cu amenajarea acestei parcări, vom reda trotuarele pietonilor”.

Această nouă parcare este amenajată pe locul unde anterior se găseau mai multe garaje construite ilegal pe domeniul public. În data de 26 aprilie 2024, Primăria Sectorului 6 anunța că acele construcții ilegale au fost demolate.

Astfel, spațiul eliberat a fost reutilizat în beneficiul comunității. Autoritățile locale au comunicat că, până în prezent, în întreaga zonă administrată, au fost demolate în total 400 de garaje ilegale.

Vezi si alte articole...