vineri, decembrie 1, 2023

Se face curățenie de toamnă în Sectorul 2. Șoferii vor primi SMS-uri și înștiințări pentru a-și muta din timp mașinile

Din OrasSe face curățenie de toamnă în Sectorul 2. Șoferii vor primi SMS-uri și înștiințări pentru a-și muta din timp mașinile

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a transmis că în sectorul său va începe operațiunea de curățenie de toamnă. El a solicitat șoferilor să își deplaseze vehiculele din zonele unde se va desfășura curățenia, imediat ce vor primi notificări din partea Primăriei.

„Așadar, vă rog să ne conformăm solicitărilor pe care colegii mei de la Direcția Generală de Salubritate Sector 3 le vor face către șoferi ca să elibereze parcările de reședință”, a anunțat edilul pe Facebook.

Anunțurile referitoare la curățenia de toamnă vor fi transmise șoferilor prin intermediul notificărilor afișate în geamurile mașinilor și prin SMS-uri, oferind astfel informații cu privire la data și intervalul orar în care trebuie să își mute vehiculele. Aceste informații vor fi furnizate în prealabil, permițând șoferilor să se pregătească și să respecte regulile stabilite.

„Echipele noastre vor lăsa anunțuri la mașini și vor trimite și sms-uri beneficiarilor de autorizații de parcare de reședință de la diferite adrese, cu toate detaliile în avans, adică ziua și intervalul orar când e nevoie să lăsăm spațiile libere pentru curățenie”, a mai spus Robert Negoiță.

Robert Negoiță a avertizat șoferii că, în situația în care nu se conformează solicitărilor Primăriei Sectorului 3 de a-și muta mașinile, există riscul să fie ridicate sau chiar să-și piardă autorizațiile de parcare.

„Este important să respectăm aceste solicitări pentru a evita ridicarea mașinii sau chiar anularea autorizației, conform regulamentului”.

De asemenea, locuitorii din Sectorul 3 care au întrebări referitoare la curățenia stradală, ridicarea deșeurilor sau doresc să programeze ridicarea de obiecte voluminoase, pot apela la numărul de telefon 0720.777.511.

Vezi si alte articole...