luni, mai 20, 2024

Acord strategic de colaborare între Romarm și un producător american de drone militare și civile

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, prin intermediul...

Europa, sub tot mai multe amenințări. Ce conflicte vor lovi „Bătrânul Continent”

Afirmația retorică a președintelui francez Emmanuel Macron,...

Se încinge lupta pentru salvare în Superliga! Dinamo și Iași, învinsele etapei

MedicalSe încinge lupta pentru salvare în Superliga! Dinamo și Iași, învinsele etapei

Se încinge lupta pentru salvare în Superliga! În etapa cu numărul 6 din play-out, Dinamo a pierdut la Botoșani, iar Poli Iași a cedat cu 0-1 pe terenul Universității Cluj.

În deschiderea rundei, FC Voluntari și FCU Craiova 1948 s-au duelat degeaba, într-o partidă anostă, disputată în fața a aproximativ 300 de spectatori, o cifră jenantă, depășită și de meciuri de Liga 4.

Craiovenii au avut mai mult inițiativa și pe fondul eliminării lui Ricardinho încă din minutul 24, dar au arătat ca o trupă debusolată, iar ocaziile avute au fost prea puțin periculoase.

Dinamo, ghinion la Botoșani

FC Botoșani a dat lovitura în derbiul salvării cu Dinamo și a obținut toate cele trei puncte după un gol marcat în minutul 90+1. Mailat a profitat de neatenția fundașilor alb-roșii și a înscris cu capul, după o centrare perfectă din dreapta.

Tot gazdele au deschis scorul, încă din minutul 13, după un autogol al lui De Moura, dar Dinamo a egalat fix înainte de pauză, prin golul reușit de Selmani, primul în tricoul „câinilor”.

Poli Iași pierde la Cluj

Poli Iași a plecat fără nimic de la Cluj, după ce a cedat cu 0-1 în partida cu Universitatea. Singurul gol al meciului a fost marcat de Daniel Popa în minutul 53 al partidei.

După aceste rezultate, FCU Craiova 1948 este pe ultimul loc, 19 puncte, în timp ce Dinamo ocupă a doua poziție care duce direct în Liga 2, cu un punct mai mult.

Cu cele trei puncte, FC Botoșani a sărit direct pe loc de baraj și a egalat-o pe Poli Iași, ambele având 21 de puncte. FC Voluntari este în acest moment pe loc salvator, dar are doar cu un punct mai mult, 22.

FK Csikszereda pleacă cu un punct de la Șelimbăr, scos in-extremis

Articolul Se încinge lupta pentru salvare în Superliga! Dinamo și Iași, învinsele etapei apare prima dată în Goool.ro | Știri Fotbal, Știri Liga 1, Știri Liga 2.

Vezi si alte articole...