sâmbătă, aprilie 20, 2024

Se intervine asupra unei defecțiuni apărute în zona Maternității Giulești. Apa caldă este oprită

Din OrasSe intervine asupra unei defecțiuni apărute în zona Maternității Giulești. Apa caldă este oprită

Termoenergetica București a anunțat că miercuri dimineață, pe data de 24 mai, intervine pentru remedierea unei defecțiuni apărute în zona Maternității Giulești. În timpul lucrărilor, furnizarea apei calde este întreruptă. Compania estimează că lucrările vor fi finalizate până la sfârșitul zilei. Termoenergetica București a comunicat că echipele companiei au efectuat lucrări de reparații pentru a remedia o avarie de pe Calea Giulești, în zona Maternității Giulești, conform informațiilor transmise de News.ro.

Echipele companiei au executat lucrări de reparaţii a unei avarii, pe Calea Giuleşti, în Sectorul 6, la reţeaua termică primară DN 600mm, în zona Maternităţii Giuleşti (Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie „Prof. Dr. Panait Sârbu”). A fost înlocuit un cupon de ţeavă cu diametrul de 600mm.

Compania a anunțat că lucrările vor fi finalizate în cursul serii de miercuri.

Furnizarea apei calde pentru blocurile care au fost oprite din cauza reparaţiilor urmând a fi reluată în cursul serii. Vă reamintim că finalizarea lucrărilor depinde întotdeauna de situaţia de la faţa locului, care este în directă legătură cu starea de degradare a conductelor. De aceea, termenul anunţat iniţial este un termen estimat.


Termoenergetica a informat că rețeaua de termoficare din zonă a fost pusă în funcțiune în anul 1977, având o vechime de peste 45 de ani.

Iată lista străzilor din Sectorul 6 unde sunt efectuate intervenții pentru remedierea unor avarii, urmând să fie finalizate până la finalul zilei:

Vezi si alte articole...