joi, octombrie 5, 2023

Se va construi un bazin olimpic acoperit, la Colegiul Tehnic „Media” din Sectorul 1 al Capitalei, promite Clotilde Armand

Din OrasSe va construi un bazin olimpic acoperit, la Colegiul Tehnic „Media” din Sectorul 1 al Capitalei, promite Clotilde Armand


Clotilde Armand a făcut cunoscut pe pagina sa de Facebook că se va construi un bazin olimpic la Colegiul Tehnic „Media” din Sectorul 1 al Capitalei. Acesta va servi ca loc de antrenament pentru sportivi și ca loc de desfășurare a competițiilor sportive.

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand: Am semnat astăzi contractul pentru proiectarea și construirea bazinului olimpic acoperit de la Colegiul Tehnic “Media”, din strada Jiului nr. 163, în apropierea Bulevardului Poligrafiei”, a declarat Clotilde Armand.


Primarul promite că bazinul va fi echipat cu 10 culoare și va fi prevăzut cu toate facilitățile necesare pentru organizarea competițiilor în cele mai bune condiții.

Vorbim despre un bazin cu 10 culoare, dotat cu tot ceea ce este necesar pentru a putea găzdui competiții de top.

Parcela pe care va fi realizată această investiție ocupă o suprafață de 13.000 de metri pătrați. În plus, baza sportivă va fi dotată cu vestiare, saune, grupuri sanitare, dușuri, cabinet medical și alte facilități. Tribunele de la primul etaj vor avea o capacitate de 939 de persoane. Durata planificată pentru finalizarea proiectului este de 2 ani. Primarul Sectorului 1 a subliniat că proiectul include, de asemenea, amenajarea de alei pietonale, acces auto, precum și alocarea a 70 de locuri de parcare pentru autovehicule și 6 locuri pentru autocare.

Facem un bazin ultramodern unde sportivii care practică înotul de performanță se vor putea antrena și vor putea participa la întreceri în cele mai bune condiții. Pentru a face performanță la cel mai înalt nivel este nevoie de talent și multă muncă, dar și de sprijin din partea autorităților. Acest lucru se face prin investiții publice în bazine moderne, dotate la standarde europene. Așa cum facem noi la Sectorul 1, a mai precizat edilul.

Suma totală a contractului se ridică la 37,1 milioane de lei, fără TVA.

Vezi si alte articole...