sâmbătă, iunie 22, 2024

Lidl, planuri mari în România. Ce vrea să facă rețeaua de magazine

Retailerul german Lidl, principalul jucător pe piața...

Cod roșu de caniculă. Urmează un weekend incendiar. Hartă emisă de ANM

Alertă de caniculă. Administrația Națională de Meteorologie(ANM)...

Sebastian Burduja, după o întâlnire cu operatorii principali de pe piaţa staţiilor de încărcare a vehiculelor electrice: Îmi doresc un sector coerent / Aplicaţie digitală performantă, care integrează toate staţiile disponibile în locuri publice

EconomieSebastian Burduja, după o întâlnire cu operatorii principali de pe piaţa staţiilor de încărcare a vehiculelor electrice: Îmi doresc un sector coerent / Aplicaţie digitală performantă, care integrează toate...

”Astăzi am avut o prima întâlnire cu jucătorii principali de pe piaţa staţiilor de încărcare a vehiculelor electrice. Îmi doresc un sector coerent, iar pentru fiecare român asta înseamnă să aibă o aplicaţie digitală performantă, care integrează toate staţiile disponibile în locuri publice. Alte state europene au rezolvat problema cu ani de zile înaintea noastră. Ne uităm la modele de bune practici din Portugalia, Germania şi din alte locuri”, a scris, miercuri, pe Facebook, Sebastian Burduja.

Acesta afirmă că nu e vorba doar de interfaţa cu cetăţenii, ci şi de o dezvoltare a reţelei pe baze corecte: unde e nevoie de aceste staţii, unde există capacitate la nivelul reţelelor de distribuţie, unde anticipăm creşterea consumului.

”A fost doar prima întâlnire. Vom continua. E un nou proiect pe care mi-l doresc realizat în următorul an de zile. Le mulţumesc tuturor celor care au răspuns pozitiv acestui apel şi îi asigur de tot sprijinul Ministerului Energiei”, a mai transmis ministrul.

 

 

Vezi si alte articole...