sâmbătă, iunie 22, 2024

Lidl, planuri mari în România. Ce vrea să facă rețeaua de magazine

Retailerul german Lidl, principalul jucător pe piața...

Cod roșu de caniculă. Urmează un weekend incendiar. Hartă emisă de ANM

Alertă de caniculă. Administrația Națională de Meteorologie(ANM)...

Simplitate și eleganță în baie-tips&tricks

MedicalSimplitate și eleganță în baie-tips&tricks

Simplitatea și eleganța în baie pot crea un spațiu relaxant și estetic plăcut.

Iată câteva sfaturi și trucuri pentru a amenaja o baie elegantă:

 1. Culori neutre: Alege o paletă de culori neutre, precum alb, crem, sau gri deschis. Aceste culori dau impresia de spațiu curat și deschis, contribuind la o atmosferă elegantă și simplă.
 2. Materiale de calitate: Optează pentru materiale de înaltă calitate, cum ar fi marmura, sticla, și metalul. Aceste materiale adaugă o notă de eleganță și sunt ușor de întreținut.
 3. Mobilier minimalist: Alege mobilier cu linii simple și forme minimaliste. Evită supraîncărcarea spațiului cu prea multe elemente decorative sau piese de mobilier.
 4. Depozitare eficientă: Folosește soluții de depozitare eficiente pentru a evita aglomerația. Rafturile deschise sau dulapurile cu uși din sticlă pot crea un aspect elegant și te pot ajuta să menții ordinea.
 5. Accente de culoare: Adaugă accente de culoare în mod strategic pentru a evita monotonia. Un prosop colorat sau accesorii de baie pot da băii un plus de prospețime și personalitate.
 6. Oglindă mare: O oglindă mare poate face minuni pentru a deschide spațiul și a adăuga un element elegant. Poți opta pentru o oglindă cu rama simplă sau chiar una în întreaga lungime a blatului.
 7. Iluminare bine gândită: Iluminarea joasă și naturală poate contribui la o atmosferă relaxantă și elegantă. Lampadare sau spoturi înglobate în tavan sunt opțiuni bune.
 8. Accesorii de calitate: Alege accesorii pentru baie de calitate superioară, cum ar fi dozatoare de săpun din sticlă sau suporturi pentru prosoape din metal inoxidabil. Detaliile mici pot face o mare diferență.
 9. Plante verzi: Adaugă plante în baie pentru a aduce un pic de natură și prospețime. Plantele precum feriga sau aloe vera sunt potrivite pentru mediul umed din baie.
 10. Perdele și covoare simple: Dacă alegi să folosești perdele sau covoare, alege-le în culori neutre și modele simple. Acestea pot crea confort și pot fi ușor înlocuite pentru a schimba aspectul spațiului.
 11. Organizare minimalistă: Menține un spațiu curat și organizat. Depășirea spațiului cu obiecte inutile poate distruge simplitatea și eleganța pe care încerci să o atingi.

Prin aplicarea acestor sfaturi și trucuri, poți transforma baia într-un spațiu simplu, elegant și relaxant.

The post Simplitate și eleganță în baie-tips&tricks appeared first on Design interior, proiecte si prezentari de case.

Vezi si alte articole...