marți, iunie 18, 2024

Sora lui Culiță Sterp, Ileana, revoltată de atitudinea românilor față de gravide! Nu-mi aduc aminte ca cineva să-mi fi spus „haideți doamnă înainte că sunteți însărcinată”

MedicalSora lui Culiță Sterp, Ileana, revoltată de atitudinea românilor față de gravide! Nu-mi aduc aminte ca cineva să-mi fi spus „haideți doamnă înainte că sunteți însărcinată”

leana Sterp a izbucnit pe internet, cu o săptămână înainte de naștere. Sora lui Culiță Sterp s-a simțit neînțeleasă și a decis să vorbească deschis despre o problemă cu care s-a confruntat în ultimele luni.

Ileana Sterp, deranjată de atitudinea românilor

Ileana Sterp este pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru naștere, dar nu a putut să ignore un lucru care a supărat-o foarte mult. Tânăra s-a simțit deranjată de lipsa de empatie a oamenilor, care nu i-au oferit ajutorul și sprijinul de care avea nevoie în timpul sarcinii.

„Am mai vrut să zic chestia asta eu pe Story la un moment dat, dar m-am gândit că iar o să zică cineva ”ești gravidă, nu bolnavă”. Da, nu m-am considera niciodată bolnavă și sarcina am luat-o ca atare, m-am comportat absolut normal tot timpul. Băi, dar românii au 0 empatie pentru femeile gravide. Mă refer aici în magazine sau în locuri unde se stă la coadă la rând.

Nu am întâlnit niciodată un om, nici în sarcina cu Carla, nici în a doua sarcină, nu-mi aduc aminte ca cineva să-mi fi spus ”haideți doamnă înainte că sunteți însărcinată”, nu, trist, mi se pare foarte trist că se uită așa la tine și se bagă așa în față, să nu te lase niciun metru înainte. Și aici nu este vorba despre mine, că eu stau la rând, ca tot omul normal, îmi văd de treabă, asta e, nu mă lasă nimeni, nu mă lasă.

Deși a fost nevoită să stea în picioare la cozile interminabile din supermarket, oamenii nu i-au propus să înainteze, pentru a plăti mai repede. Ileana Sterp a mărturisit că nu se simte deloc deranjată, însă este trist că unii oameni nu se gândesc la cei din jurul lor și nu le oferă ajutorul de care au nevoie.

Sora lui Culiță Sterp a decis să-și exprime public nemulțumirea

Sora lui Culiță Sterp a decis să-și exprime public nemulțumirea, în speranța că va atrage atenția asupra acestei probleme. Ea a postat un mesaj acid pe internet, în care a subliniat faptul că este gravidă, nu bolnavă și că ar trebui să primească mai multă empatie și înțelegere din partea celor din jur.

„Aici e vorba despre oamenii din jurul meu, despre femei în special, care exact așa cum am spus, se uită așa te analizează, se uită la burtă, și nu te-ar lăsa băi nene, n-ar zice ”haideți, doamnă, că mai aveți puțin și nașteți și cred că vă e greu să stați atât la rând, în picioare”, a spus Ileana Sterp.

Ileana Sterp va naște peste câteva zile
„9 zile rămase până la termen
Ce-a fost mult a trecut, mai este foarte puțin și îmi voi strânge puiul în brațe. Parcă nu-mi vine să cred că devin mamă pentru a doua oară.”, a scris Ileana Sterp recent

Vezi si alte articole...