sâmbătă, iulie 20, 2024

Soția lui Zelenski, Olena, victima propagandiștilor ruși. I se aduc acuzații grave

ExterneSoția lui Zelenski, Olena, victima propagandiștilor ruși. I se aduc acuzații grave

Olena Zelenska se află în centrul unui scandal de proporții. Soția președintelui Ucrainei este acuzată de propagandiștii ruși că trăiește în lux.

Olena Zelenski a devenit o țintă clară pentru propagandiștii ruși. Olena Zelenska a fost acuzată că și-ar fi cumpărat bijuterii de peste 1 milion de dolari. Mai mult, aceștia au susținut că partenera de viață a președintelui Ucrainei ar fi țipat la o vânzătoare de culoare.

Olena Zelenski, bijuterii de peste 1 milion de dolari

Propagandiștii ruși o bănuiesc pe Olena Zelenska că și-ar fi cumpărat bijuterii de peste 1 milion de euro, în timp ce Ucraina se află în plin război. Informația a răspândită pe principalele canale media controlate de Kremlin.

De altfel, ipoteza legată de cheltuielile făcute se soția lui Zelenski au fost susținute și de regizorul Nikita Mihalkov.

Lista acuzațiilor continuă

Lista acuzațiilor care o vizează pe soția președintelui Ucrainei nu se oprește aici. Propagandiștii spun că Olena Zelenska a avut un comportament nepotrivit la adresa unei vânzătoare de culoare. Contextele la care propagandiștii ruși fac referire ar fi avut loc în perioada în care soția lui Zelenski a fost în New York.

Pentru a întări această idee propagandiști ar fi determinat o tânără să susțină public această ipoteză. Astfel, pe rețelele de socializare a circulat un mesaj în care presupusa vânzătoare de culoare se plângea de comportamentul Olenei Zelenska.

Tânăra vorbește printre lacrimi de atitudinea pe care soția președintelui ucrainean ar fi avut-o față de ea. După o analiză amănunțită, planul propagandiștilor ruși ai ieșit la iveală

Olena

Vânzătoarea care îi aduce acuzații soției lui Zelenski, identificată cu ajutorul AI

Tânăra care apare în filmulețul distribuit pe rețelele de socializare, lansând acuzații la adresa Olenei Zelenska că a fost identificată cu ajutorul inteligenței artificiale. Aceasta ar fi de fapt o studentă în cadrul Universității din Sankt Petersburg. În urma gestul lui ei tânăra este acuzată de fals.

Studenta are mai multe poze cu Vladimir Putin pe profilul personal de Instagram.

Vezi si alte articole...