luni, iunie 24, 2024

Prognoza meteo, 23 iunie. Canicula şi disconfortul termic vor persista. Unde va ploua

Prognoza meteo. Administrația Națională de Meteorologie (ANM)...

Cod galben de furtuni. Majoritatea țării va fi afectată de fenomene extreme

Cod galben de furtuni. Administrația Națională de...

Soțul unei eurodeputate, găsit mort în SUV cu bandă adezivă la gât. Două femei urlau lângă portieră

ExterneSoțul unei eurodeputate, găsit mort în SUV cu bandă adezivă la gât. Două femei urlau lângă portieră

Soțul unei eurodeputate, găsit mort în SUV cu bandă adezivă la gât. Două femei urlau lângă portieră, spun martorii. Eurodeputata susține că soțul ei a fost ucis și exclude varianta sinuciderii.

Soțul eurodeputatei creștin-democrate Francesca Donato, Angelo Onorato, a fost găsit mort în mașina sa din Palermo.

Soțul unei eurodeputate, găsit mort în SUV cu bandă adezivă la gât. Două femei urlau lângă portieră
Cauza decesului său nu a fost încă stabilită, dar, după cum notează Corriere della Sera, soția sa le-a spus prietenilor la telefon: „Mi-au ucis soțul”

Cutește și: Crimă la Parcul Crângași din București. Un bărbat a fost ucis

Europarlamentarul îl căutase toată dimineața.

Europarlamentara l-a căutat toată dimineața și s-a alarmat pentru că soțul ei nu i-a răspuns la apelurile repetate. În cele din urmă, ea a reușit să localizeze prin GPS mașina soțului ei, un SUV Land Rover de culoare verde închis, și a alertat serviciile de urgență.

Angelo Onorato era arhitect și proprietar al unui magazin de mobilă din Palermo.

Victima a fost găsită cu o banderolă de plastic în jurul gâtului.

Potrivit primelor indicii, victima a fost găsită cu o bandă de plastic în jurul gâtului în mașina sa, pe scaunul șoferului, cu portiera deschisă, și inițial s-a crezut că a fost împușcat, dar se pare că nu este cazul. În schimb, a fost găsită o pată de sânge în jurul gâtului, pe cămașă.

Printre elementele pe care anchetatorii trebuie să le stabilească se numără dacă ușa era închisă. Anchetatorii nu exclud ca Onorato să fi avut o întâlnire cu cineva în zona Via La Malfa.

Un martor a declarat agențiilor că, la scurt timp după ora 15.00, a observat două femei care țipau disperate lângă SUV-ul, care avea ușa deschisă.

Soția sa insistă că nu s-a sinucis

La scurt timp după ora 17.00, Francesca Donato a ajuns la locul unde a fost găsit corpul fără viață al soțului ei. Tot după-amiază, discutând cu niște prieteni, europarlamentarul a reiterat că nu crede în ipoteza sinuciderii: „Angelo nu s-a sinucis”, a spus ea.

Cine este europarlamentarul Francesca Donato

Francesca Donato, în vârstă de 55 de ani, este un europarlamentar ales în 2019 pe listele Lega Nord în circumscripția Islands. În această calitate, ea s-a alăturat grupului de extremă dreapta Identitate și Democrație.

Ea s-a remarcat pentru pozițiile sale puternic eurosceptice și antinaționaliste. În timpul pandemiei de coronavirus, ea se declarase împotriva vaccinurilor și se opunea măsurilor restrictive. În 2021, ea părăsise partidul lui Matteo Salvini.

Vezi si alte articole...