sâmbătă, aprilie 13, 2024

Droguri în showbiz. Natalia Mateuț, audiată la DIICOT

Natalia Mateuț, starleta de la Xtra Night...

Monica Macovei a fost condamnată, pentru accidentul de la Mangalia. Ce urmează acum

Monica Macovei a fost condamnată, pentru accidentul...

Statul are 1 miliard de lei pentru construcția unei centrale electrice pe gaze naturale în cogenerare la Craiova

EconomieStatul are 1 miliard de lei pentru construcția unei centrale electrice pe gaze naturale în cogenerare la Craiova

Statul român pune la bătaie 1 miliard de lei pentru construcția unei centrale electrice și termice pe gaze naturale în cogenerare la Craiova. Durata contractului pentru compania care va construi centrala este de cinci ani.

“Proiectarea, asistență tehnică din partea proiectantului, organizare șantier, procurarea, execuția lucrărilor, instruire, probe și teste pentru obiectivul de investiții „Capacități noi de producere energie electrică și termică pe gaze naturale în cogenerare de înaltă eficienţă de 295 MW pentru Societatea Electrocentrale Craiova SA” este denumirea licitației lansate în sistemul electronic de achiziții publice.

Valoarea totală estimată a contractului de proiectare și execuție este de 1,077 miliarde de lei, potivit datelor din platforma de licitații.

Compania așteaptă ofertele firmelor interesate până la data de 15 aprilie. Contractul va fi atribuit în urma unei “proceduri competitive cu negociere”. În punctajul ofertelor, prețul contează doar în procent de 40%, restul ținând de performanțe tehnice și de eficiență a viitoarei unități de generare de energie electrică.

Compania recomandă ofertanților să viziteze locația înainte de a-și manifesta interesul. “Beneficiarul recomandă candidaților interesați să participe la prezenta procedură, ca, înainte de depunerea candidaturii- până în termenul în care se pot solicita clarificări, sa viziteze amplasamentul cu scopul de a evalua pe proprie răspundere, cheltuială și risc, toți factorii necesari a fi luați în calcul la pregătirea Propunerii tehnice și financiare”.

Vezi si alte articole...