joi, februarie 22, 2024

Străzile aflate în cartierul Fabrica de Glucoză din Sectorul 2 vor fi în sfârșit asfaltate

Din OrasStrăzile aflate în cartierul Fabrica de Glucoză din Sectorul 2 vor fi în sfârșit asfaltate

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, aduce o veste bună locuitorilor din București, informându-i că străzile din cartierul Fabrica de Glucoză, aflat în aria sa de administrare, vor beneficia de lucrări de asfaltare. Aceste intervenții vor fi realizate de dezvoltatorul imobiliar, eliminând astfel orice cheltuială din bugetul local al Sectorului 2.

Este o situație frecvent întâlnită în care dezvoltatorii imobiliari construiesc cartiere de blocuri fără a se ocupa de infrastructura rutieră. Ca rezultat, locuitorii care își achiziționează apartamente în aceste zone sunt nevoiți să se deplaseze pe drumuri noroioase sau întunecate pentru a ajunge acasă. Un exemplu în acest sens este Cartierul Fabrica de Glucoză din Sectorul 2, unde rezidenții sunt constrânși să folosească cizme de cauciuc pentru a evita murdărirea când se îndreaptă spre locul de muncă, dat fiind că în zonă nu există străzi sau trotuare asfaltate.

Cu toate acestea, primarul Radu Mihaiu vine cu o veste optimistă:

„Toate străzile din acest cartier vor fi construite de la zero. Am avut lungi discuții cu dezvoltatorii din zonă și până la urmă am ajuns la un acord. Toată investiția va fi suportată integral de cei care au construit acest cartier.

Astfel, potențialii lor clienți vor găsi aici tot confortul de care au nevoie. Asta le tot transmit de când am preluat mandatul, să se gândească în perspectivă, să investească și în funcțiuni edilitare. Acestea cresc calitatea cartierului și evident și valoare investiției.

Mă bucur că tot mai mulți dezvoltatori aleg să sacrifice câștigul ușor și se concentrează pe beneficiile pe termen lung”.

Prin urmare, după finalizarea lucrărilor, locuitorii bucureșteni din acest cartier vor beneficia de străzi asfaltate, bine amenajate și lipsite de noroi. Acestea vor fi dotate cu toate utilitățile necesare, iluminat public, spații verzi.

Șantierul va începe imediat ce condițiile meteorologice vor permite. Primarul Sectorului 2 a comunicat că au fost deja emise primele patru autorizații de construire.

Vezi si alte articole...