luni, decembrie 4, 2023

Surpriză cu „pene” pentru câțiva bucureșteni, la un restaurant McDonald’s din Capitală

ActualitateSurpriză cu "pene" pentru câțiva bucureșteni, la un restaurant McDonald’s din Capitală

Un grup de tineri s-au dus să ia masa la restaurantul McDonald’s Morarilor din Sectorul 3 al Capitalei. Aceștia au decis să comande un meniu cu aripioare picante, dar nu s-au așteptat să primească aripioarele împreună cu penele.

„Ia uitați ce se întâmplă, na. Mai mâncați la Mc”, a zis unul dintre tineri.

Unul dintre tineri a încărcat un clip video pe TikTok în care arată ceea ce a primit în urma comenzii unui meniu cu aripioare la un restaurant fast-food. În videoclip, se poate observa că una dintre aripioarele comandate a venit cu pene. Se pare că persoanele responsabile de prăjirea cărnii nu au fost atente și nu au curățat-o în mod corespunzător înainte.

Cu toate că situația nu a fost plăcută, tinerii au ironizat-o. Se pare că videoclipul a fost creat mai mult pentru a amuza audiența online decât pentru a stârni îngrijorare. În fundalul videoclipului se pot auzi chiar și râsetele celorlalte persoane.

TikTok-ul postat de tânăr a devenit viral, adunând peste un milion de vizualizări și 40.000 de aprecieri. De asemenea, s-au primit sute de comentarii din partea utilizatorilor. Unii s-au amuzat, în timp ce alții s-au simțit deranjați de descoperirea făcută de băieți în mâncare. O utilizatoare a menționat că a avut și ea o experiență similară la restaurantul McDonald’s din Cora Pantelimon.

„Și eu am găsit așa la Mc-ul din Cora Pantelimon” – R. G.


Un alt internaut a menționat că a găsit un vierme în carne la restaurantul McDonald’s Morarilor, în urmă cu ceva timp.

„Și eu tot la Mc Morarilor am găsit într-un sandviș un virme în carne”-I.

Iată câteva comuntarii:

„Măcar știu sigur că e carne de pui” – V. S.
„Mc-ul îți dă aripi” – M. V.
„Ce? Folosesc găină reală?” – R.
„Mai avea puțin și zbura din mână” – I.
„Ieri am pățit și eu așa. A fost ultima dată” – G. L.

Vezi si alte articole...