luni, iunie 17, 2024

Tânăr, plasat în arest la domiciliu după ce a fost prins beat și fără permis de conducere circulând prin Sectorul 5

Din OrasTânăr, plasat în arest la domiciliu după ce a fost prins beat și fără permis de conducere circulând prin Sectorul 5

Un bărbat în vârstă de 24 de ani a fost plasat în arest la domiciliu după ce a condus un vehicul în Sectorul 5 fără a poseda permis de conducere. În timpul incidentului, el a acroșat o altă mașină. După ce a fost oprit de polițiști, acesta a fost supus unui test cu alcool, rezultatul indicând o concentrație de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat. Brigada Rutieră a transmis că evenimentul a avut loc duminică, pe o stradă din Sectorul 5. După investigații, s-a constatat că tânărul de 24 de ani nu deținea permis de conducere.

„La data de 10 martie a.c., în jurul orei 18:30, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere au fost îndrumați de către Dispeceratul Brigăzii Rutiere să se deplaseze pe o stradă din Sectorul 5 pentru verificarea producerii unui accident rutier soldat cu pagube materiale. Ajunși la fața locului, polițiștii rutieri au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 24 de ani a condus un autovehicul pe mai multe artere de circulație din Sectorul 5 și a acroșat oglinda unui autovehicul ce se afla parcat”.

Tânărul a fost supus testului cu aparatul alcooltest, rezultatul indicând o concentrație de 0,51 mg/l.

„Conducătorul autovehiculului a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentrație de 0.51 mg/l alcool pur în aerul expirat. În acest context, conducătorul autovehiculului a fost condus la I.N.M.L., în vederea prelevării de mostre biologice. În baza probatoriului administrat, organele de cercetare penală din cadrul Brigăzii Rutiere, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, au dispus reținerea bărbatului în vârstă de 24 de ani pentru 24 de ore”.

Bărbatul în vârstă de 24 de ani este învinuit de conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere și de conducerea sub influența alcoolului. A fost plasat în arest la domiciliu.

Vezi si alte articole...