joi, iulie 18, 2024

Târg de adopții de câini și pisici în grădina Park Lake Shopping Center

Din OrasTârg de adopții de câini și pisici în grădina Park Lake Shopping Center

Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA) se alătură unui nou târg de adopții, organizat de Asociația RAM, în București. Locuitorii Capitalei care doresc să adopte un câine sau o pisică sunt invitați să participe în weekendul 14-15 octombrie, în grădina exterioară de la Park Lake Shopping Center.

Evenimentul organizat de Asociația RAM, intitulat „Fii prietenul prietenilor tăi,” oferă bucureștenilor oportunitatea de a adopta câini sau pisici, pregătite să facă parte din familii responsabile. ASPA va fi prezentă la acest eveniment.

Târgul de adopții va avea loc în grădina exterioară de la Park Lake Shopping Center, în Sectorul 3 al Bucureștiului. În ambele zile ale evenimentului, adopțiile vor putea fi efectuate între orele 10:00 și 18:00.

Adoptatorii vor beneficia de recompense din partea Animax și a sponsorilor campaniei ASPA. Persoanele care adoptă un animal vor primi un kit de bună creștere și diverse surprize pentru noii lor prieteni cu blană. Acestea includ un voucher de reducere pentru saci de hrană uscată, hrană umedă, o jucărie și un bol oferite de MAXI PET România, recompense de la Pedigree Romania, ședințe gratuite de cosmetică canină de la Zen Pet Club, medalioane inteligente cu cod QR de la Petradar, precum și o pungă de cafea boabe, un pahar reutilizabil din plastic și un card Starbucks Rewards încărcat cu 20 de lei de la Starbucks Romania.

Intrarea la eveniment este gratuită, iar adopțiile sunt, de asemenea, gratuite.

La un eveniment anterior organizat pe 4 octombrie, ASPA a sărbătorit Ziua Internațională a Animalelor și Ziua Mondială a Educației la Muzeul Antipa, unde au fost adoptați 3 câini.

Vezi si alte articole...