sâmbătă, aprilie 13, 2024

Droguri în showbiz. Natalia Mateuț, audiată la DIICOT

Natalia Mateuț, starleta de la Xtra Night...

Monica Macovei a fost condamnată, pentru accidentul de la Mangalia. Ce urmează acum

Monica Macovei a fost condamnată, pentru accidentul...

Târg de mărțișoare, în perioada 26 februarie – 8 martie, în Aula Primăriei Sectorului 2

Din OrasTârg de mărțișoare, în perioada 26 februarie – 8 martie, în Aula Primăriei Sectorului 2

Între 26 februarie și 8 martie, are loc un târg de mărțișoare în Aula Primăriei Sectorului 2. Mărțișoarele și obiectele decorative expuse sunt realizate de micii meșteșugari care beneficiază de serviciile centrelor DGASPC Sector 2, conform anunțului PS2. Locuitorii Bucureștiului pot achiziționa aceste obiecte prin intermediul donațiilor, conform informațiilor transmise de administrația locală.

„Vă invităm la expoziția de mărțișoare din Aula Primăriei, unde veți găsi broșe, tablouri sau felicitări handmade, realizate de copiii vulnerabili din Sectorul 2”, transmite PS2 într-o postare pe Facebook.

Copiii beneficiază de serviciile următoarelor centre ale Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 2: Centrul de zi pentru copii Sf. Maria; Centrul de zi Sf. Pantelimon; Serviciile pentru protecția copilului de tip rezidențial; Complexul de servicii pentru copilul cu dizabilități neuropsihice; Centrul de Primire în Regim de Urgență Cireșarii; Centrul Pilot de Protecție pentru Copilul Victimă a Traficului de Ființe Umane Gavroche; Centrul de zi Pinocchio; Centrul de servicii de asistență și sprijin pentru prevenirea situațiilor ce pun în pericol securitatea și dezvoltarea copilului Casa din Tei.

„Pe bază de donație, puteți dărui celor dragi mărțișoare și obiecte de decor din diverse materiale, cum ar fi pânză, lemn, hârtie sau material reciclabil, pentru că cei mici au înțeles că trebuie să fie prietenoși cu mediul înconjurător, să protejeze natura”, declară PS2.

Expoziția de mărțișoare va avea loc în perioada 26 februarie – 8 martie 2024, conform următorului program: de luni până joi, între orele 8:00 și 16:30; vineri, între orele 8:00 și 14:00.

În prezent, 250 de copii proveniți din familii defavorizate și marginalizate social beneficiază de serviciile centrelor de zi pentru copii din cadrul DGASPC Sector 2. De asemenea, alți 150 de copii sunt găzduiți în centre de tip rezidențial sau familial cu cazare. Aceste centre primesc inclusiv copii abuzați, neglijați sau exploatați, copii străzii sau copii victime ale traficului de persoane, a precizat Primăria Sectorului 2.

Vezi si alte articole...