miercuri, aprilie 17, 2024

Târgul de Paște revine în Parcul Regele Mihai I și are loc în perioada 27 aprilie – 6 mai 2024

Din OrasTârgul de Paște revine în Parcul Regele Mihai I și are loc în perioada 27 aprilie – 6 mai 2024

Primăria Generală anunță că evenimentul „Tradiții și Flori de Sărbători”, târgul de Paște din București, se va desfășura din nou în 2024 în Parcul Regele Mihai I (fost Herăstrău). Persoanele interesate să devină expozanți pot depune dosarele conform informațiilor furnizate de municipalitate.

Târgul de Paște din București va avea loc în perioada 27 aprilie – 6 mai 2024, în Parcul Regele Mihai I (Herăstrău), la intrarea Charles de Gaulle, pe aleile principale ale parcului. Aceasta va fi a 12-a ediție a evenimentului „Tradiții și Flori de Sărbători”.

Evenimentul tradițional de Paște și Florii include ateliere și demonstrații cu meșteșuguri din diverse zone etnografice ale țării, precum și articole handmade create de artiști urbani, muzică live și animatori. De asemenea, participanții se pot bucura de preparate specifice oferite de producătorii locali.

„Pregătiri pentru cea de-a 12-a ediție a evenimentului „Tradiții și Flori de Sărbători”, precizează municipalitatea.

Primăria Municipiului București anunță că a început perioada de depunere a dosarelor pentru cei interesați să fie expozanți la târgul de Paște „Tradiții și Flori de Sărbători”. Iată condițiile obligatorii pentru înscriere:

Entitățile juridice: SRL, PFA, PFI, IF, II, Asociații, Organizații Neguvernamentale care doresc să participe la „Tradiții și Flori de Sărbători”, ediția 2024, trebuie să fie înregistrate la Registrul Comerțului înainte de 01 septembrie 2023.

Pentru toate categoriile de produse alimentare, este obligatoriu ca aplicanții să fi participat la cel puțin două evenimente cu stand în aer liber (în București, în țară sau străinătate), fapt demonstrat prin fotografii și descrierea acestor participări în formular.

Aplicanții care doresc să participe la „Tradiții și Flori de Sărbători”, ediția 2024 (atât la categoriile alimentare, cât și nealimentare), trebuie să utilizeze materiale biodegradabile pentru a servi și a ambala produsele comercializate (pahare, farfurii, linguri, furculițe, pungi de împachetare și vânzare etc.), conform Ordinului nr. 6 din 25 august 2021 privind reducerea impactului anumitor produse din plastic asupra mediului, Capitolul 5, Art. 5, alin. 1.

Pentru mai multe detalii, calendarul, regulamentul și procedura de înscriere pot fi consultate AICI.

 

 

 

 

„Primăria Capitalei, prin CREART, organizează în perioada 27 aprilie – 6 mai 2024, în Parcul Regele Mihai I (Herăstrău) – intrarea Charles de Gaulle, pe aleile principale, cea de-a 12-a ediție a evenimentului „Tradiții și Flori de Sărbători”, declară PMB.

Vezi si alte articole...