miercuri, februarie 28, 2024

Tarom a pus în vânzare bilete pe ruta Bucureşti – New York şi Bucureşti – Miami, la preţuri de la 608 euro dus-întors, cu escală, cu bagaje şi taxe incluse

EconomieTarom a pus în vânzare bilete pe ruta Bucureşti – New York şi Bucureşti – Miami, la preţuri de la 608 euro dus-întors, cu escală, cu bagaje şi taxe...

”În februarie, preţul biletelor porneşte de la 608 euro pentru o călătorie dus-întors, cu bagaje şi taxe incluse. Compania Tarom a pus deja în vânzare biletele pe ruta Bucureşti – New York şi Bucureşti – Miami. Începând cu data de 1 februarie 2024, compania Tarom operează în parteneriat cu Air Europa şi ITA Airways zboruri zilnice, dus-întors, între aeroportul „Henri Coandă” (OTP) din Bucureşti şi Statele Unite ale Americii, respectiv New York (JFK) şi Miami, cu escale optime în Madrid sau Roma”, anunţă compania de stat.

SUA devin o destinaţie mai accesibilă pentru publicul larg, atât din punct de vedere al frecventelor, cât şi din cel al preţurilor şi serviciilor incluse.

„Tarom reîncepe operarea zborurilor zilnice împreună cu partenerii săi din alianţa Sky Team: Air Europa şi ITA Airways şi are în plan, în scurt timp, completarea rutelor de zbor şi către alte destinaţii din SUA, majorarea frecvenţelor de zbor şi a ofertelor tarifare. Odată cu anunţul oficial de reluare a zborurilor zilnice din Capitală spre Statele Unite ale Americii, TAROM invită călătorii să exploreze „visul american” în două dintre cele mai vibrante oraşe precum New York City şi Miami. Statuia Libertăţii, Times Square sau Miami Beach sunt acum mai aproape ca niciodată de planurile de călătorie de business sau turistice pentru români”, precizează compania.

Astfel, pasagerii care aleg serviciile TAarom beneficiază în luna februarie de ofertele transportatorului aerian naţional pe două destinaţii din SUA.

”Cei care au visat dintotdeauna la o plimbare pe spectaculosul 5th Avenue din New York sau la o escapadă pe plajele însorite din Miami îşi pot bifa în agendă serviciul de transport şi obiectivele principale, la preţuri extrem de accesibile. Tarifele biletelor de avion pornesc de la 608 euro, pentru New York, aeroport JFK, si, de la 785 euro, pentru Miami. Preţurile se aplică pentru călătoriile dus-intors şi includ bagajul de mana, bagajul de cala (1 bagaj de 23 de kg), precum si taxele aferente”, arată Tarom. 

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române – Tarom a fost înfiinţată în anul 1954 şi îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor, fiind membră a Alianţei SkyTeam din 25 iunie 2010.

Transportatorul Naţional al României deţine o flotă de 18 aeronave şi are în portofoliul său un număr de 70 de destinaţii operate cu aeronave proprii sau deservite de partenerii săi code share. Din anul 1993, Tarom este companie membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA).

Vezi si alte articole...