duminică, mai 26, 2024

Țeavă răsărită din senin pe aleea pietonală din Parcul Moghioroș

Din OrasȚeavă răsărită din senin pe aleea pietonală din Parcul Moghioroș

În mod neașteptat, o țeavă a răsărit pe o alee pietonală din Parcul Moghioroș, încurcând vizitatorii. O doamnă a postat fotografii în grupul de Facebook „Pentru Sectorul 6” pentru a atrage atenția autorităților asupra acestei probleme și pentru a avertiza trecătorii.

Fotografiile postate de I. A. Pușcașu arată cum țeava se ridică deasupra solului, reprezentând un pericol pentru persoanele care se deplasează cu bicicleta, trotineta sau pur și simplu pentru cei care se plimbă în zonă. Un moment de neatenție ar putea duce la accidentarea unei persoane.

În plus, nu există niciun semn care să avertizeze trecătorii cu privire la prezența acestei țevi în timpul lucrărilor de construcție. Doamna care a postat fotografiile a menționat faptul că țeava reprezintă un pericol mai ales pentru copii.

Bună dimineața!
În Parcul Moghioroș este o țeavă ieșită din asfalt destul de periculoasă, în special pentru copiii care merg cu role, trotinete, biciclete. Este pe aleea care duce spre amfiteatru, aproape de stâlpul cu steagul României.
Mulțumesc!
 Sursa foto: Facebook – Pentru Sectorul 6

ADPDU Sectorul 6 a afirmat într-un comentariu la postare că țeava a fost lăsată acolo de la un stâlp montat rabatabil care a fost deteriorat.

Bună ziua! Vă informăm că pe această alee era montat un stâlp rabatabil care a fost deteriorat și va fi înlocuit imediat. Totodată, trebuie să știți că pentru plimbările cu bicicleta și trotineta există pistă amenajată în acest sens.

Între timp, ADPDU Sectorul 6 a furnizat o actualizare a situației prin postarea unei fotografii în aceeași secțiune de comentarii

UPDATE: Stâlpul rabatabil a fost repus pe poziție provizoriu, până când va fi montat unul nou.

Oamenii continuă să adauge comentarii la postare în urma răspunsurilor oferite de ADPDU Sectorul 6, exprimându-și nemulțumirea cu privire la modul în care au fost amenajate pistele pentru biciclete.

Considerați că e ok ca cei mici de 2-3 ani ar trebui să meargă pe pistele de biciclete pe unde trec adulți cu viteză și unde ar fi coadă de biciclete/trotinete dacă toți copiii care ies în parc ar merge pe acolo?, spune M. L.
Pista amenajată e pentru oameni educați, civilizați. În Parcul Dr. Taberei pe pistele de biciclete merg pietonii și pe aleile pietonale, bicicliștii. Civilizație absolută, transmite S. N.
Buna dimi, este imposibil să te plimbi doar pe piste speciale cu trotinetele și bicicletele! Sunt înguste și insuficiente pentru câți copii vin în parc. Dar, apreciez curățenia. O zi ușoară, spune P. I.

În secțiunea de comentarii, un utilizator a postat o fotografie cu un stâlp de iluminat public din Parcul Marin Preda care era pe cale să se prăbușească.

Sursa foto: Facebook – Pentru Sectorul 6
Uite lipsă de profesionalism ce făcuse ADPDU Sector 6 în Parcul Marin Preda. Nici măcar nu mi-au acceptat postarea pe grup, mi-au dat reject dupa 4 zile și au motivat că „stâlpul a fost repoziționat”. Între timp, putea să cadă în capul oricui.
 

Vezi si alte articole...