miercuri, iulie 17, 2024

Tentativă de furt din Mina Livezeni / Poliţiştii au găsit 21 de saci plini cu cărbune, abandonaţi de hoţi / Se încearcă identificarea suspecţilor

EconomieTentativă de furt din Mina Livezeni / Poliţiştii au găsit 21 de saci plini cu cărbune, abandonaţi de hoţi / Se încearcă identificarea suspecţilor

”În această seară, în jurul orei 19:45, Poliţia Municipiului Petroşani a fost sesizată de un angajat al minei Livezeni cu privire la faptul că mai multe persoane ar fi pătruns fără drept în incinta E.M. Livezeni, cu intenţia de a sustrage cărbune”, a transmis, marţi seară, IPJ Hunedoara.

Sursa citată a precizat că la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje formate din poliţişti şi jandarmi, care au găsit 21 de saci încărcaţi cu cărbune, în zona benzilor transportoare.

”În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă de furt calificat şi efectuează cercetări în vederea identificării persoanelor bănuite de comiterea acestei infracţiuni şi a luării măsurilor legale”, au mai transmis poliţiştii.

 

Vezi si alte articole...