miercuri, mai 31, 2023

Termoenergetica anunță că oprește căldura în București, după ce au fost „3 zile cu peste 10 grade”

Din OrasTermoenergetica anunță că oprește căldura în București, după ce au fost „3 zile cu peste 10 grade”

Furnizarea căldurii în București se va opri, începând de marți, 18 aprilie, a anunțat Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB), într-un comunicat.

Începând de marţi vor începe procedurile de oprire a căldurii pentru bucureştenii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare, transmite Termoenergetica.

Compania precizează că oprirea agentului termic pentru căldură va fi făcută progresiv, prin reducerea temperaturii de livrare şi prin închiderea instalaţiilor către consumatori.

Reducerea progresivă a temperaturii de livrare oferă posibilitatea de a furniza căldură pe timpul nopții, în următoarele trei zile, până la stabilizarea temperaturilor exterioare, adaugă Termoenergetica.

Potrivit legislaţiei, „oprirea încălzirii se face după trei zile consecutive în care temperatura medie a aerului exterior depăşeşte 10 grade Celsius, între orele 20:00 – 06:00.

Sistarea căldurii în cazul spitalelor, creşelor, şcolilor se face la solicitarea acestor instituţii, mai transmite Termoenergetica.

Vezi si alte articole...

Din Oras

Gazetadetimisoara.ro

Ziaristi.ro

Femeiadeastazi.ro