sâmbătă, iunie 22, 2024

Lidl, planuri mari în România. Ce vrea să facă rețeaua de magazine

Retailerul german Lidl, principalul jucător pe piața...

Cod roșu de caniculă. Urmează un weekend incendiar. Hartă emisă de ANM

Alertă de caniculă. Administrația Națională de Meteorologie(ANM)...

Theo Rose și Anghel Damian și-au botezat fiul în secret: „Am făcut o chestie în familie, la mine la țară, nu am vrut ceva mai mult”

MedicalTheo Rose și Anghel Damian și-au botezat fiul în secret: „Am făcut o chestie în familie, la mine la țară, nu am vrut ceva mai mult”

Theo Rose a împărtășit că, la aproximativ o lună de la venirea pe lume a micuțului Sasha, au călătorit în satul natal al artistei pentru a-l boteza pe bebeluș.

Theo Rose și Anghel Damian au devenit mândri părinți pe data de 14 iunie 2023. Cu o naștere fericită prin cezariană, vedeta a adus pe lume un băiețel sănătos pe nume Sasha.

Recent, Theo Rose a făcut cunoscut faptul că micuțul Sasha a fost botezat deja, la aproximativ o lună de la naștere. Cu toate acestea, ceremonia a fost un eveniment intim și restrâns, desfășurat în cercul de familie. Pentru anul viitor, intenționează să organizeze o sărbătoare grandioasă, la care să participe toți prietenii cuplului.

„Nu știu dacă a fost în secret, neapărat, dar noi ne-am dorit să îl botezăm la biserică și atunci am făcut o chestie în familie, la mine la țară, nu am vrut ceva mai mult. Am mers și am petrecut în familie. Nu aveam ce să facem mai mult, altfel am fi avut foarte mulți invitați. Dar ne-am propus că poate vara viitoare să facem așa, o petrecere, în cinstea familiei noastre, să fim în regulă. Acum am fost și puțin stresați cu programul, dar vara viitoare, dacă ne ajută Dumnezeu, dăm o petrecere mare, cu toată lumea, să îi invităm pe toți cei dragi nouă’, a spus artista, potrivit click.ro.

Sasha are bonă, dar și două bunici super implicate
„Noi doi ne-am împărțit timpul, astfel încât atunci când unul are treabă, celălalt să fie acasă, avem și o bonă, o doamnă pe care am angajat-o și vine de dimineață de la 8, până după amiază pe la ora 17.00, iar atunci când am filmări sau concerte vine mama și ne ajută, sau vine mama lui Anghel, stau și petrec nopțile la noi, ne ajută foarte mult bunicile. Sunt excepționale! Am descoperit-o pe mama, am redescoperit-o și o iubesc mult mai mult’, a adăugat artista, potrivit sursei citate.

Theo Rose îl ia pe Sasha la filmările pentru Clanul: „Toată lumea se oferă să stea cu el”
Faptul că bebelușul ei are aproximativ două luni de zile nu a împiedicat-o pe vedetă să se întoarcă pe platourile de filmare, ba chiar aceasta îl ia și pe micuț alături de ea.

„Sasha mai e adus la filmări pentru alăptare, eu oricum sunt tot timpul cu pompa de mult după mine. De câte ori poate fi adus copilul, clar sunt bucuroasă. Pe lângă asta, toată lumea se oferă să stea cu el, să-l țină în brațe, să se joace, n-am niciun stres. Vine copilul, e fericit acolo, e iubit, e răsfățat.”, a continuat Theo Rose pentru Spectacola.

„Cred că abia acum îmi place viața mea”

Cât despre satisfacțiile pe care i le-a adus viața de mamă, Theo Rose spune că acestea sunt uriașe, simțindu-se extrem de împlinită în prezent.

„Cred că abia acum îmi place viața mea, să ajungi cu drag acasă de oriunde ai fi, de la filmări, de la concerte, mă gândesc că așa sunt motivată să fac altfel lucrurile, pentru că știu că sunt motivată să ajung acasă la copil, știu că el o să urmărească toate lucrurile astea când va mai crește, va fi curios și sunt super motivată.”, ne-a mai declarat în exclusivitate artista.

Vezi si alte articole...