luni, iulie 22, 2024

Tips&tricks privind amenajarea terasei în sezonul de toamnă

MedicalTips&tricks privind amenajarea terasei în sezonul de toamnă

Amenajarea terasei în sezonul de toamnă poate fi o experiență plăcută, oferindu-vă un spațiu confortabil și atrăgător pentru relaxare și socializare.

Iată câteva tips&tricks pentru amenajarea terasei în perioada de toamnă:

 1. Culori calde și texturi: Optați pentru culori calde, cum ar fi nuanțe de portocaliu, roșu și maro, pentru a crea o atmosferă de toamnă. Adăugați perne și pături cu texturi plăcute, precum lână sau catifea, pentru a oferi un aspect confortabil și cozy.
 2. Iluminat ambiental: Instalați iluminat ambiental pentru a adăuga un efect magic în serile de toamnă. Lămpi cu lumina caldă sau șiruri de lumini cu LED pot fi plasate sub umbrele sau pe balustradele terasei.
 3. Elemente decorative de toamnă: Adăugați elemente decorative de sezon, cum ar fi dovleci, frunze uscate, lăzi de lemn cu flori sau ghivece cu plante de toamnă pentru a da o notă specifică acestui anotimp.
 4. Pături cu încălzire: În nopțile reci de toamnă, e bine aveți la îndemână pături călduroase sau pături electrice pentru a vă putea înveli dacă vă este frig pe terasă.
 5. Căldură suplimentară: Un șemineu portabil sau un cort încălzit pot fi o opțiune excelentă pentru a menține temperatura plăcută pe terasă în timpul sezonului rece.
 6. Zone de luat masa: Creați o zonă de luat masa pe terasă, astfel încât să puteți să vă bucurați de mese în aer liber în continuare. Alegeți mobilier rezistent la intemperii și folosiți o măsuță pliantă pentru a economisi spațiu.
 7. Plante rezistente la toamnă: Adăugați plante de toamnă rezistente care oferă culori vibrante și decor frumos, cum ar fi crizantemele sau panseluțele.
 8. Protecție împotriva vântului: O copertină de protecție sau un paravan pliabil vă poate ajuta să vă bucurați de terasă și în condiții de vânt.
 9. Sistem de sunet: Instalați un sistem de sunet portabil pentru a crea o atmosferă plăcută cu muzică de fundal sau pentru a urmări jocurile sportive în aer liber.
 10. Bucurați-vă de băuturi calde: Aduceți pe terasă un aparat de cafea sau un ceainic electric pentru a prepara băuturi calde, precum cafea sau ceai, pentru a vă încălzi și a vă bucura de toamnă.
 11. Plante aromatice: Plantarea de plante aromatice pe terasă, cum ar fi mentă, cimbru sau rozmarin, poate adăuga un miros plăcut și poate fi utilizată în prepararea băuturilor sau a mâncărurilor.

Cu atenție la detalii și puțină creativitate, terasa voastră poate deveni un loc confortabil și primitor în timpul sezonului de toamnă.

The post Tips&tricks privind amenajarea terasei în sezonul de toamnă appeared first on Design interior, proiecte si prezentari de case.

Vezi si alte articole...