vineri, iulie 19, 2024

„Tocăniță pentru toți Bobiță”, joi, 27 iunie, la Adăpostul Speranța

Din Oras„Tocăniță pentru toți Bobiță”, joi, 27 iunie, la Adăpostul Speranța

Joi, 27 iunie, la Adăpostul Speranța va avea loc o nouă ediție a evenimentului „Tocăniță pentru toți Bobiță”. Andi Moisescu și alți voluntari vor găti pentru cei 500 de căței din adăpost. Evenimentul se va desfășura în prima parte a zilei și sunt invitați toți cei interesați să adopte un cățel sau să ofere o mână de ajutor.

„Andi Moisescu va găti pentru câinii Adăpostului Speranța alături de voluntarii Kaufland România”, transmite Fundația Adăpostul Speranța într-un comunicat.

„Tocăniță pentru toți Bobiță” reprezintă o serie de evenimente caritabile organizate la Adăpostul Speranța, iar joi, 27 iunie 2024, va avea loc o nouă ediție.

Andi Moisescu și voluntarii vor prepara mâncare pentru cei 500 de căței din adăpost. Kaufland România contribuie prin donații de alimente și alte produse necesare.

Evenimentul va avea loc între orele 09:30 și 13:00 și este deschis publicului larg.

„Sunt așteptați să i se alăture lui Andi Moisescu și celorlalți prieteni ai animalelor toți cei care își doresc să adopte un câine sau să își dedice câteva ore făcând voluntariat în folosul câinilor din adăpost”, declară organizatorii.

Peste 500 de porții de mâncare vor fi pregătite pentru eveniment, iar participanții vor avea ocazia să se implice în diverse activități interactive cu câinii.

Aceasta este prima activitate dintr-un parteneriat în care Kaufland România se alătură Fundației Adăpostul Speranța.

Prin seria „Tocăniță pentru toți Bobiță”, Adăpostul Speranța își propune să încurajeze interacțiunea oamenilor cu animalele și să contribuie la promovarea unei societăți prietenoase față de animale.

La evenimentele anterioare au participat personalități precum MM Stoica, Marian Drăgulescu, Helmuth Duckadam, Ana-Maria Brânză, Carmen Tănase, Silviu Iliuță, Claudiu Cîrțână, Codruț Kegheș „Dezbrăcatu”, clubul Moto Soul Sisters și Virgil Ianțu.

Adăpostul Speranța, situat în Popești-Leordeni, oferă adăpost câinilor salvați de pe străzi, unde aceștia sunt tratați, sterilizați și microcipați. Câinii beneficiază de un mediu sigur, cu spații de joacă și alte facilități până când sunt adoptați în familii iubitoare.

„Dincolo de o masă caldă, câinii din Adăpostul Speranța au nevoie de familii”.
AICI puteți găsi informații detaliate despre adopție (inclusiv adopție la distanță), voluntariat și modalități de donații.

Vezi si alte articole...