sâmbătă, iunie 22, 2024

Lidl, planuri mari în România. Ce vrea să facă rețeaua de magazine

Retailerul german Lidl, principalul jucător pe piața...

Cod roșu de caniculă. Urmează un weekend incendiar. Hartă emisă de ANM

Alertă de caniculă. Administrația Națională de Meteorologie(ANM)...

Top 10 tipuri de chiuvete ideale într-o baie în stil retro

MedicalTop 10 tipuri de chiuvete ideale într-o baie în stil retro

Baia în stil retro aduce un farmec clasic și elegant, iar alegerea chiuvetei potrivite este esențială pentru a completa designul.

Iată 10 tipuri de chiuvete ideale pentru o baie în stil retro:

  1. Chiuvetă de perete cu console: O chiuvetă montată pe perete, cu console decorative din fontă sau alamă, poate adăuga un aer vintage în baie.
  2. Chiuvetă de tip farmhouse: Aceste chiuvete mari, adânci și rotunjite sunt inspirate de stilul rural și rustic, oferind un aspect clasic.
  3. Chiuvetă cu picioare: Chiuvetele cu picioare din fontă sau alamă, asemănătoare celor de epocă, sunt o alegere excelentă pentru o baie retro.
  4. Chiuvetă cu vas: O chiuvetă cu un vas adânc din ceramică sau porțelan poate aminti de băile tradiționale din secolul trecut.
  5. Chiuvetă sub placă de marmură: Aceste chiuvete sunt montate sub o placă de marmură sau de piatră naturală, oferind un aspect luxos și elegant.
  6. Chiuvetă de epocă cu stand: Chiuvetele de epocă cu stand au un aspect sofisticat și pot avea forme și modele artistice.
  7. Chiuvetă cu spălător integrat: Alege o chiuvetă cu spălător în stilul băilor din perioada Art Deco pentru un aspect elegant și funcțional.
  8. Chiuvetă cu lavoar și dulapuri cu uși tip oglindă: Adaugă o chiuvetă cu lavoar înconjurată de dulapuri cu uși tip oglindă pentru un aspect clasic și spațiu suplimentar de depozitare.
  9. Chiuvetă cu decorațiuni florale sau cu modele: Alege o chiuvetă cu decorațiuni florale sau cu modele inspirate de epoci trecute pentru un aspect autentic retro.
  10. Chiuvetă cu robinete și mânere de epocă: Finalizează aspectul cu robinete și mânere cu design de epocă, care se potrivesc perfect cu chiuveta aleasă.

Combină aceste chiuvete cu alte elemente de design retro, cum ar fi gresia și faianța cu modele vintage, oglinzi cu rame ornamentale și accesorii de epocă, pentru a crea o baie cu adevărat retro și plină de farmec.

The post Top 10 tipuri de chiuvete ideale într-o baie în stil retro appeared first on Design interior, proiecte si prezentari de case.

Vezi si alte articole...