luni, iunie 24, 2024

Prognoza meteo, 23 iunie. Canicula şi disconfortul termic vor persista. Unde va ploua

Prognoza meteo. Administrația Națională de Meteorologie (ANM)...

Cod galben de furtuni. Majoritatea țării va fi afectată de fenomene extreme

Cod galben de furtuni. Administrația Națională de...

Totul despre clinica stomatologică Dental Premier. Aici poți obține un zâmbet de milioane!

MedicalTotul despre clinica stomatologică Dental Premier. Aici poți obține un zâmbet de milioane!

Zâmbetul este de neprețuit, iar de aceea facem tot posibilul pentru el. La clinica stomatologică Dental Premier, îl poți obține! Află ce servicii vei găsi aici.

Iată cum te vei simți în viitor, după ce obții zâmbetul perfect: când te speli pe dinți dimineața o vei face cu mai multă plăcere, văzând cu ochiul liber dinții impecabili pe care îi întreții. Mai apoi, oriunde te vei duce, vei merge cu încredere, zâmbind persoanelor cu care interacționezi. Te vei simți bine și vei uita că zâmbetul tău te-a stânjenit vreodată, iar așa îți mulțumești că ai apelat la clinica stomatologica Dental Premier. Prin ce procedură ai trecut? Îți vom povesti mai multe perspective în care, poate, te vei regăsi.

Ai ales procedura FAST & FIXED?

Din păcate, este posibil ca dantura ta să fi suferit și să fi rămas cu puțini dinți sau chiar deloc. Fie că a fost din cauza unor afecțiuni de sănătate sau din cauza vârstei, cauza contează prea puțin în comparație cu momentele neplăcute sau dureroase prin care ai trecut. Așadar, calitatea vieții tale a fost afectată din cauza danturii.

La un moment dat, ai tras linie și te-ai programat la clinica Dental Premier. Acolo ți s-a sugerat implantul FAST & FIXED. Ce a presupus procedura?

Această opțiune a garantat un zâmbet nou în 24 de ore, fără durere și așa a fost! Este o procedură rapidă care nu necesită alte tratamente precum lifting de sinus sau adiție de os. Datorită faptului că necesită un număr redus de implanturi, s-a vindecat și repede, iar tu te-ai putut bucura de zâmbetul perfect aproape instantaneu. Aceasta nu este povestea ta?

Ai avut nevoie, în schimb, de protetică dentară?

Ești o persoană grijulie, însă iubești dulciurile. Indiferent cu câtă diligență te-ai fi îngrijit de dinți, iată că te-ai confruntat cu o carie la un dinte vizibil a cărui stare s-a înrăutățit în timp, iar asta te-a făcut să treci prin diferite momente neplăcute care te-au convins să te programezi.

La clinică, ți s-a sugerat un tratament pentru canal. După această procedură, ți s-a oferit opțiunea coroanei dentare, deoarece structura dintelui sănătos a fost suficientă pentru această procedură și așa ai evitat nevoia unui implant dentar. Astfel, ai putut redobândi încrederea de sine și ți-ai jurat că nu vei mai mânca dulciuri!

Dacă trebuie să rescriem povestea din nou, atunci a treia oară e cu noroc!

Nu te regăsești în niciuna dintre cazurile de mai sus. Atunci, poate ești genul de persoană care are dinții complet sănătoși, însă nu ești mulțumit(ă) de aspectul lor. Ei bine, la clinica Dental Premier poți opta și pentru un aparat dentar prin care să obții zâmbetul perfect.

Nici această poveste nu ți-a fost scrisă? Fiecare pacient este unic, iar de aceea, te invităm să te programezi chiar acum și să rescrii pas cu pas propria ta perspectivă. Cu siguranță este una cu un final fericit, iar de aceea trebuie să faci primul pas.

Fii personajul principal din propria ta viață. Ai încredere în zâmbetul tău. Vino la clinica Dental Premier!

Contact:

București

+40758.237.879

contact@dentalpremier.ro

Articolul Totul despre clinica stomatologică Dental Premier. Aici poți obține un zâmbet de milioane! a fost publicat prima dată în Money Buzz! • Știri Economice, Știri Financiare, Știri Business

Vezi si alte articole...