miercuri, februarie 21, 2024

Trafic feroviar blocat între staţiile Cernele şi Coţofeni din cauza unui deranjament provocat de un tren de călători / Mai multe garnituri sunt afectate / Lucrătorii SRCF Craiova intervin în zonă, durata fiind estimată la cel puţin două ore

EconomieTrafic feroviar blocat între staţiile Cernele şi Coţofeni din cauza unui deranjament provocat de un tren de călători / Mai multe garnituri sunt afectate / Lucrătorii SRCF Craiova intervin...

Potrivit compamniei, trenul Regio 2089, remorcat cu 2 locomotove, la ieşire din staţia Cotofeni, a rupt pantografele celor două locomotive şi linia de contact pe ambele fire de circulaţie.

”Menţionăm faptul că, personalul de intervenţie al SRCF Craiova desfăşoară lucrări pentru remedierea deranjamentului cu 2 drezine pantograf. De asemenea, facem precizarea că operatorul naţional CFR Călători a fost informat să trimită  o locomotivă Diesel, pănă la remedierea şi repunerea sub tensiune, pentru a asigura continuitate în traficul feroviar”, a transmis compania.

Sursa citată a menţionat că, la ora transmiterii acestei ştiri, următoarele 3 trenuri de călători sunt oprite temporar, acestea urmând să fie reînscrise în circulaţie cu locomotiva Diesel a operatorului:

R 2089 staţionează în Coţofeni

R 2854 oprit în staţia Răcari

IR 349 staţionează între Işalniţa şi Coţofeni.

”Durata lucrărilor de intervenţie pentru remedierea deranjamentului, care implică verificarea pe teren cu drezinele pantograf a întregii distanţe şi înlocuirea componentelor avariate, etape necesare pentru repunerea sub tensiune a secţiunii Cernele – Coţofeni, va fi de cel puţin 2 ore. În acest interval orar, pentru menţinerea continuităţii traficului feroviar, aşa cum am menţionat anterior, operatorul naţional CFR CĂLĂTORI va asigura tracţiune Diesel pentru trenurile care tranzitează zona afectată de deranjament”, a mai transmis CFR.

 

 

 

Vezi si alte articole...