sâmbătă, iunie 22, 2024

Lidl, planuri mari în România. Ce vrea să facă rețeaua de magazine

Retailerul german Lidl, principalul jucător pe piața...

Cod roșu de caniculă. Urmează un weekend incendiar. Hartă emisă de ANM

Alertă de caniculă. Administrația Națională de Meteorologie(ANM)...

Trafic restricționat în București, în weekend, pentru mai multe evenimente. Care sunt zonele închise pentru șoferi

Din OrasTrafic restricționat în București, în weekend, pentru mai multe evenimente. Care sunt zonele închise pentru șoferi

Traficul auto va fi restricţionat pe mai multe străzi și bulevarde din Capitală, începând de vineri seară, 24 martie, și până duminică, 26 martie, perioadă în care se desfășoară meciuri de fotbal, o adunare publică și semimaraton, potrivit unui comunicat transmis de Brigada Rutieră, citat de Agerpres.

Pentru meciul amical de fotbal dintre selecţionatele U-21 ale României şi Portugaliei, care va avea loc vineri, de la ora 19.00, au fost impuse restricții de trafic în zona stadionului Ghencea.

Astfel, se restricţionează traficul pietonal pe segmentul de trotuar dintre pasajul cu linia de tramvai 41 şi aleea de acces auto în incinta Complexului Sportiv „Steaua-Ghencea” şi s-a permis circulaţia auto în ambele sensuri pe acest trotuar, vineri, începând cu ora 12.00, până la încheierea meciului.

De asemenea, este restricţionată staţionarea mijloacelor auto în alveola din faţa intrării în Complexul Sportiv „Steaua-Ghencea” (la fosta Arcadă), începând cu ora 7.00, până la încheierea meciului.

Sâmbătă, 25 martie, între orele 11.30 şi 16.30, va fi organizată o adunare publică, astfel că unele trasee devin pietonale.

Între orele 11.30 și 12.30 este prevăzută adunarea participanţilor pe aleile din Parcul Unirii – zona fântâni, iar între orele 12.30 și 13.30, aceştia se vor deplasa pe banda I de circulaţie pe traseul Piaţa Unirii – Strada Bibescu Vodă – Bulevardul Dimitrie Cantemir – Parcul Tineretului – Intrarea Gheorghe Şincai.

Între orele 13.30 și 16.30 va avea loc adunarea publică pe aleile din Parcul Tineretului – Intrarea Gheorghe Şincai.

Duminică, 26 martie, între orele 7.00 și 14.00, va avea loc evenimentul sportiv „Legal Half-Marathon 2023”.

Astfel, pentru desfășurarea evenimentului, se vor institui restricţii de circulaţie pe următorul traseu şi pe străzile care acced în acesta:

  • între Bulevardul Unirii (Tribunalul Bucureşti) – Piaţa Unirii – Bulevardul Unirii – Biblioteca Naţională – Bulevardul Mircea Vodă – întoarcere Pasaj Mărăşeşti – Bulevardul Unirii – Piaţa Alba Iulia – Bulevardul Decebal – Strada Delea Nouă – întoarcere pe Bulevardul Decebal

Harta cu restricţii şi rute ocolitoare poate fi consultată pe site-ul https://bpr.politiaromana.ro.

Brigada Rutieră recomandă șoferilor să opteze pentru deplasarea cu mijloacele de transport în comun, să evite deplasarea în zona de desfăşurare a evenimentului şi să respecte semnalele rutiere.

Vezi si alte articole...