joi, iulie 18, 2024

Traficantul de droguri Fantoți a fost condamnat la mulți ani de închisoare

ActualitateTraficantul de droguri Fantoți a fost condamnat la mulți ani de închisoare

Mariean Vlad Ștefan, cunoscut sub numele de Fantoți, și Pop Sacha au fost trimiși în judecată pentru trafic de droguri de risc și mare risc. În urma perchezițiilor imobiliare, au fost găsite 3,7 kilograme de cannabis, 2 comprimate de ecstasy, 2 grame de ketamină, mai multe obiecte folosite pentru prepararea, măsurarea și consumul de droguri, 26.000 de lei, 135 de euro, 8 telefoane mobile, un laptop, precum și alte bunuri care au valoare probatorie.

Magistrații din Tribunalul Constanța au decis condamnarea lui Mariean Vlad Ștefan la 5 ani de închisoare pentru trafic de droguri de risc și mare risc, în timp ce Pop Sacha a primit 3 ani de închisoare cu suspendare pentru trafic de droguri de risc.

Sentința a fost pronunțată pe 6 ianuarie 2023 și nu este definitivă. Poliția Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. din Constanța, au efectuat percheziții la domiciliile lui Mariean Vlad Ștefan și Pop Sacha pe 16 octombrie 2021.

Mariean Vlad Ștefan era suspectat că deținea droguri de risc și mare risc în casa sa și le vindea, fie direct din fereastra locuinței sale, fie prin intermediari cu care era în legătură infracțională.

Sursă foto: replicaonline.ro

Cunoscut ca având antecedente penale și dificultăți cu fosta sa iubită, Mariean Vlad Ștefan a fost implicat în trecut și în trafic de droguri. Potrivit informațiilor, la data de 31 iulie 2016, polițiștii au efectuat 24 de percheziții domiciliare în Constanța în scopul dezorganizării unor grupări infracționale specializate în trafic de droguri, în care au fost implicați 22 de persoane, printre care și Mariean Vlad Ștefan.

În plus, el are probleme și cu fosta sa iubită, de care aveau de gând să se căsătorească, cumpărând împreună un apartament. Însă, ulterior, au apărut probleme între ei, el o dând afară din casă, iar conflictul ajungând în instanță. Mariean susține că a plătit mai mult, sau chiar tot, în privința investițiilor în apartament, inclusiv avansul, în timp ce fosta sa iubită susține că ea a plătit, fiind singura cu un venit stabil, în timp ce Mariean era în închisoare.

Precizări:

Conform Legii 190 din 2018, articolul 7, activitatea jurnalistică este scutită de anumite prevederi ale Regulamentului GDPR dacă se menține un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.

Informațiile din acest articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Vezi si alte articole...