joi, mai 23, 2024

Tren rămas blocat între stațiile de metrou Grozăvești și Petrache Poenaru.

Din OrasTren rămas blocat între stațiile de metrou Grozăvești și Petrache Poenaru.

Dimineața zilei de joi, 19 ianuarie 2023, un tren de metrou a avut o defecțiune și a rămas blocat între stațiile Grozăvești și Petrache Poenaru pe Magistrala 1. Garnitura defectă a fost îndepărtată pentru analiză și eventuale reparații. Aceasta a adăugat la aglomerația deja existentă în metrou, care este unul dintre cele mai utilizate mijloace de transport în comun din Capitală.

Responsabilii Metrorex, companie subordonată Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, au afirmat pentru ClubFeroviar.ro că trenul va fi analizat. Dacă sunt descoperite defecte, acestea vor fi reparate. Din fericire, curând după ce trenul defect a fost retras de pe traseu, programul de funcționare al metroului a revenit la normal, permițând călătorilor să utilizeze transportul subteran pentru a ajunge la destinație.

Călătorii au fost scoși din trenul care avea probleme tehnice. Pentru a putea retrage trenul de pe șine, pasagerii care se aflau în el au fost debarcați la peron. Aceasta a fost efectuată de către personalul de conducere al metroului. Metrorex a declarat că oprirea în tunel a durat opt minute, conform ClubFeroviar.ro.

Datorită aglomerației care s-a format în stațiile de metrou și opririi în tunel a trenului, pasagerii s-au panicat. Problema a apărut la o oră de vârf, când acest mijloc de transport este foarte aglomerat, fiind utilizat de mii de bucureșteni.

Vezi si alte articole...