sâmbătă, septembrie 23, 2023

Trotuarul care face legătura între Drumul Osiei și Militari Shopping Center, nefinalizat. Finalizarea?! Într-o altă zi

Din OrasTrotuarul care face legătura între Drumul Osiei și Militari Shopping Center, nefinalizat. Finalizarea?! Într-o altă zi

Drumul Osiei a fost finalizat în data de 10 septembrie 2023, însă unii locuitori din București au început deja să semnaleze unele probleme legate de acest proiect. Una dintre aceste probleme constă în faptul că un trotuar care ar trebui să lege Drumul Osiei de Militari Shopping Center nu a fost finalizat. Primăria Sectorului 6 a informat pe platforma de socializare Facebook că Drumul Osiei din zona Militari a fost deschis circulației în data de 10 septembrie 2023.

Primarul Ciprian Ciucu a menționat că strada nu avea trotuare și nici iluminat public, dar s-au construit 600 de metri din cei 800 planificați. Cu toate acestea, nu s-a adus nicio mențiune cu privire la stadiul trotuarului care ar trebui să facă legătura către Militari Shopping Center, deși acesta rămâne neterminat. Un bucureștean a observat această problemă și a făcut-o publică pe pagina de Facebook „Pentru Sectorul 6”.

Individul a indicat că trotuarul se termină undeva în mijlocul unui spațiu deschis, iar pietonii sunt obligați să ocolească mașinile. De asemenea, a menționat că situația devine dificilă atunci când plouă, deoarece terenul neamenajat devine impracticabil.

În urma acestei sesizări, bărbatul a solicitat Primăriei Sectorului 6 să ia măsuri pentru rezolvarea acestei probleme.

Bună ziua! Se poate să continuați trotuarul care face legătura dintre Drumul Osiei și complexul comercial Militari Shopping Center? Mi se pare că se termină foarte aiurea acest trotuar și ar fi de mare folos să fie continuat până la intrarea în complex pentru a nu mai ocoli toate mașinile, mai ales după ploaie e groaznic să circuli pietonal pe acel teren neamenajat. Mulțumesc. (M. B.)

Primăria Sectorului 6 a observat postarea făcută de bărbat și a răspuns la comentariu pentru a oferi clarificări cu privire la trotuarul care nu a fost finalizat. Sectorul 6 a explicat că zona respectivă nu se află sub administrarea sa, ci sub cea a celor de la Militari Shopping Center. Aceștia din urmă au informat că proiectul pentru trotuar se află într-un stadiu incipient.

Bună ziua!
Noi am lucrat pe toată suprafața unde s-a putut interveni legal. La linia albastră din fotografia atașată se termină domeniul public.
Am luat deja legătura cu cei de la Militari Shopping Center, ne-au spus că au un proiect pentru modernizarea acceselor, însă e în stadiu incipient.
Instituția noastră le va oferi tot suportul în procesul de autorizare, pentru a fi creat un acces decent și civilizat de la zona de locuire până la spațiile comerciale.
Încercăm întotdeauna, în proiectele mari, să cooptăm companiile private să lucreze alături de noi, pentru comunitate.

Vezi si alte articole...

Din Oras

Gazetadetimisoara.ro

Ziaristi.ro

Femeiadeastazi.ro