marți, iulie 16, 2024

Trupa Coldplay a ajuns la București. În această seară are primul concert pe Arena Națională

Din OrasTrupa Coldplay a ajuns la București. În această seară are primul concert pe Arena Națională

Trupa Coldplay a ajuns la București pentru concertele de azi și mâine, pe 12 și 13 iunie, desfășurate la Arena Națională. Artiștii au optat să exploreze Centrul Vechi și au fost impresionați de un cântăreț stradal. Momentul a fost împărtășit pe contul lor de Instagram, în cadrul story-ului.

După un concert susținut în Grecia, la Atena, Coldplay a sosit la București marți după-amiază, pe 11 iunie 2024. Este prima lor vizită în țara noastră.

Curând după sosirea în România, membrii trupei au explorat Centrul Istoric al Capitalei. Pe Instagram și Facebook, Coldplay a postat un clip video marți, în cadrul story-ului, cu un cântăreț stradal din Centrul Vechi, de pe strada Lipscani. Artistul interpreta melodia celebră „Caruso”, iar membrii trupei au reacționat la clip cu o inimioară.

Astăzi și mâine, pe 12 și 13 iunie 2024, Coldplay va susține concerte la Arena Națională din București, ca parte a turneului lor mondial Music Of The Spheres World Tour.

Publicul este informat că accesul la evenimente începe la ora 17:00, prin cele trei intrări special amenajate de pe Bulevardul Basarabia, Strada Maior Ion Coravu și Bulevardul Pierre de Coubertin.

„Pentru a evita posibilele aglomerări, recomandarea organizatorilor este ca publicul să țină cont de zona pentru care și-a achiziționat bilete și să facă accesul prin artera indicată, consultând indicațiile de mai jos și harta stadionului. Accesul fiecărui participant în spațiul de eveniment se va face exclusiv pe la intrarea indicată”, declară PMB.

Bulevardul Basarabia (bilete pentru locurile în picioare, tribune, pachetele KUBIK EXPERIENCE, SUPERSOLIS EXPERIENCE).

Strada Maior Ion Coravu (bilete pentru locurile în picioare, loje, tribuna M, tribune, pachetele ULTIMATE SPHERES EXPERIENCE, FLORIS EARLY ENTRY EXPERIENCE, KAOTICA LOUNGE EXPERIENCE, CALYPSO SEATS).

Bulevardul Pierre de Coubertin (bilete pentru locurile în picioare, tribune).

Vezi si alte articole...