sâmbătă, iunie 15, 2024

Twitter colaborează cu eToro

EconomieTwitter colaborează cu eToro

Twitter a început de joi să colaboreze cu eToro pentru a permite utilizatorilor să tranzacţioneze acţiuni şi criptomonede, în timp ce Musk orientează aplicaţia spre sectorul financiar.

 

Twitter va permite utilizatorilor săi să acceseze acţiuni, criptomonede şi alte active financiare printr-un parteneriat cu platforma eToro.

Începând de joi, o nouă funcţie a fost lansată în aplicaţia Twitter. Acesta permite utilizatorilor să vizualizeze graficele pieţei pentru o gamă extinsă de instrumente financiare şi să cumpere şi să vândă acţiuni şi alte active de la eToro, a declarat compania exclusiv pentru CNBC.

Este deja posibilă vizualizarea datelor de tranzacţionare în timp real din TradingView pe fonduri indexate precum S&P 500 şi acţiuni ale unor companii precum Tesla.

Acest lucru se poate face folosind funcţia ”cashtags” a Twitter – căutaţi un simbol ticker şi introduceţi semnul dolarului în faţa acestuia, după care aplicaţia vă va afişa informaţii despre preţ din TradingView folosind un API (interfaţă de programare a aplicaţiei).

Odată cu parteneriatul eToro, etichetele de numerar ale Twitter vor fi extinse pentru a acoperi mult mai multe instrumente şi clase de active, a declarat un purtător de cuvânt al eToro pentru CNBC.

De asemenea, utilizatorii pot face clic pe un buton care spune ”vizualizaţi pe eToro”, care duce la site-ul eToro şi apoi pot cumpăra şi vinde active pe platforma sa.

EToro foloseşte TradingView ca partener de date de piaţă.

Vezi si alte articole...