miercuri, mai 31, 2023

Un alpinist utilitar a murit după ce a căzut de la etajul cinci al unei clădiri, în timp ce spăla geamurile, în București

Din OrasUn alpinist utilitar a murit după ce a căzut de la etajul cinci al unei clădiri, în timp ce spăla geamurile, în București

Incidentul s-a produs luni, 15 mai, în sectorul 1 al Capitalei, iar poliţiştii şi procurorii fac cercetări în acest caz.

„La data de 15 mai, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au fost sesizaţi, prin 112, cu privire la faptul că un bărbat s-ar fi precipitat de pe un imobil, din sectorul 1”, a anunţat Poliţia Capitalei, într-un comunicat.

Surse judiciare au declarat pentru Libertatea că bărbatul era un alpinist utilitar, de origine nepaleză, în vârstă de 32 de ani. Acesta a căzut de la etajul cinci al clădirii de birouri de la Piața Victoriei, Țiriac Tower.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, precum şi un echipaj medical care a constat decesul bărbatului.

„În vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri”, a transmis Poliția Capitalei, în comunicat.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la INML, în vederea efectuării necropsiei.

Vezi si alte articole...

Din Oras

Gazetadetimisoara.ro

Ziaristi.ro

Femeiadeastazi.ro