duminică, aprilie 14, 2024

Droguri în showbiz. Natalia Mateuț, audiată la DIICOT

Natalia Mateuț, starleta de la Xtra Night...

Monica Macovei a fost condamnată, pentru accidentul de la Mangalia. Ce urmează acum

Monica Macovei a fost condamnată, pentru accidentul...

Un avion Tarom a revenit pe Aeroportul „Henri Coandă”, duminică seară, 24 martie, după ce a fost lovit de fulger

Din OrasUn avion Tarom a revenit pe Aeroportul „Henri Coandă”, duminică seară, 24 martie, după ce a fost lovit de fulger

Un avion al companiei aeriene Tarom a fost lovitur de fulger duminică seară și a fost nevoit să aterizeze de urgență pe Aeroportul „Henri Coandă” din Otopeni. Aeronava decolase către Chișinău în jurul orei 22:10. Compania a furnizat detalii suplimentare despre incidentul care a avut loc seara trecută.

Avionul Tarom a revenit la Aeroportul „Henri Coandă” (Otopeni) duminică seară, 24 martie, după ce a fost lovit de un fulger, conform Antena3.ro. Aeronava decolase către Chișinău în jurul orei 22:10 și era programată să aterizeze în capitala Republicii Moldova o oră mai târziu.

Avionul, un Boeing 737-800NG înregistrat cu YR-BGK, care a decolat duminică seara de pe Aeroportul „Henri Coandă” (Otopeni) către Chișinău (Republica Moldova), a fost nevoit să revină la aeroportul de plecare din cauza unei defecțiuni tehnice, conform Boardingpass.

După o întârziere de 3 ore și 10 minute, pasagerii au fost ulterior transportați cu un alt avion Boeing spre Republica Moldova.

„Cursa ROT209 OTP2005 (București/Otopeni- Chișinău) a avut aseară 3h10min întârziere din motive tehnice.

La decolare, pe fondul condițiilor meteo, avionul a fost lovit de fulger.

În aceste condiții am oprit decolarea și întors avionul cu cei 53 de pasageri pentru inspecție tehnică.

Pentru continuarea cursei am schimbat aeronava și cursa a fost efectuată.

Niciun pasager sau membru al echipajului de bord nu a fost afectat.

Avionul inițial este acum în verificări tehnice”.

În luna ianuarie 2024, a avut loc un incident în care o ușă a unei aeronave Boeing 737 MAX s-a desprins în timpul zborului, din cauza cedării panoului de susținere. Autoritățile aeronautice încă investighează acest incident. Avionul a fost nevoit să revină din drum și să aterizeze la Portland, în loc să își continue cursa către Ontario.

Vezi si alte articole...