miercuri, februarie 21, 2024

Un bărbat a fost reţinut, după ce l-a lovit cu o bâtă de baseball pe un alt şofer din Bucureşti

Din OrasUn bărbat a fost reţinut, după ce l-a lovit cu o bâtă de baseball pe un alt şofer din Bucureşti

Incidentul a avut loc luni, 20 martie, pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei, iar momentul conflictului a fost filmat. Şoferul violent care a folosit o bâtă de baseball a fost reţinut, informează Adevărul.

Poliţiştii au fost sesizaţi luni, 20 martie, de şoferul agresat. Potrivit Poliţiei Capitalei, în jurul orei 15:30, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 1, în urma unui conflict spontan în trafic, un bărbat necunoscut l-ar fi agresat fizic, lovindu-l cu un obiect contondent.

Şoferul violent a fost depistat marţi, iar în baza probatoriului administrat a fost reţinut. Acesta urmează să fie prezentat magistraţilor cu propunere legală, mai transmite Poliţia Capitalei.

Bataie in traficul din Bucuresti, un individ cu bata a fost pus la punct pic.twitter.com/47OAXwg8AE

— aktual24.ro (@ak24ro) March 22, 2023

Potrivit imaginilor care au surprins bătaia, cei doi bărbați s-au încăierat în mijlocul șoselei, iar unul dintre ei îl lovește pe celălalt cu o bâtă de baseball.

Conform unor surse judiciare citate de Hotnews, motivul conflictului spontan ar fi fost neacordarea de prioritate în trafic. Cei doi șoferi s-ar fi înjurat încă de pe bulevardul Virgil Madgearu și au continuat șicanările în trafic până pe strada Nicolae Caramfil, unde au oprit şi s-au luat la bătaie.

Vezi si alte articole...