luni, iulie 22, 2024

Un bărbat de 43 de ani a fost găsit, ieri, de polițiști, spânzurat de un copac în pădurea Pustnicu de lângă București

Din OrasUn bărbat de 43 de ani a fost găsit, ieri, de polițiști, spânzurat de un copac în pădurea Pustnicu de lângă București

Un tragic eveniment s-a petrecut ieri, când polițiștii au descoperit trupul neînsuflețit al unui bărbat în vârstă de 43 de ani, spânzurat de un copac în pădurea Pustnicu din apropierea Bucureștiului. Soția acestuia alertase autoritățile la numărul de urgență 112 câteva ore mai devreme, după ce bărbatul plecase cu mașina din Pantelimon și nu se mai întorsese acasă.

Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a confirmat că soția bărbatului a sunat marți, 18 iunie, pentru a semnala dispariția soțului său. Polițiștii au demarat imediat cercetări și au găsit mașina bărbatului abandonată în pădurea Pustnicu. În urma căutărilor, tragica descoperire a fost făcută, bărbatul fiind găsit spânzurat de un copac.

„Imediat Polițiștii orașului Pantelimon au efectuat verificări, context în care au descoperit autoturismul bărbatului în pădurea Pustnicul. În continuare polițiștii au efectuat căutări și scotociri în zona respectivă, împrejurare în care, l-au descoperit pe bărbatul respectiv, spânzurat de un copac. În cauză s-a relaționat cu medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Ilfov, care s-a deplasat la fața locului pentru efectuarea activităților din competență. Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”.

Vezi si alte articole...