sâmbătă, aprilie 20, 2024

Un bărbat de 62 de ani, arestat după ce a agresat sexual un copil de 13 ani, într-un autobuz din București

Din OrasUn bărbat de 62 de ani, arestat după ce a agresat sexual un copil de 13 ani, într-un autobuz din București

Un bărbat de 62 de ani a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, pentru agresiunea sexuală a unui minor de 13 ani, informează joi Poliția Capitalei. Incidentul a avut loc pe 11 martie, într-un autobuz, în Sectorul 2 din București.

Mama unui băiat de 13 ani din Capitală a sesizat Poliția duminică, 11 martie, după ce fiul său a fost atins în zonele intime de către un bărbat necunoscut, pe 10 martie, în timp ce se afla într-un autobuz, în Sectorul 2.

În urma cercetărilor și investigațiilor desfășurate s-a stabilit că bănuit de comiterea faptei este un bărbat, în vârstă de 62 de ani, precizează polițiștii.

Bărbatul a fost depistat și condus la audieri. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar magistrații au dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile, arată Poliția Capitalei, într-un comunicat.

”Cercetările sunt continuate de către Serviciul Omoruri – Biroul Agresiuni Sexuale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală”, transmite Poliția Capitalei.

De asemenea, polițiștii bucureșteni au descins pe 15 martie la adresa bărbatului de 62 de ani din Capitală pentru a pune în aplicare un mandat de percheziție.

Vezi si alte articole...