luni, aprilie 15, 2024

Un bărbat din București i-a dat foc fostei concubine în urma unui conflict, apoi și-a dat singur foc

Din OrasUn bărbat din București i-a dat foc fostei concubine în urma unui conflict, apoi și-a dat singur foc

Un incident tragic s-a petrecut în după-amiaza de miercuri pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei, în apropiere de cimitirul Progresul. În urma unui conflict, un bărbat a stropit cu substanțe inflamabile o femeie, fostă concubină a sa, și i-a dat foc. Ulterior, agresorul și-a provocat singur arsurile, autoincendiindu-se. Informațiile furnizate de ISU București-Ilfov și citate de știrileprotv.ro descriu acest tragic eveniment.

În încercarea disperată de a-și salva fiica, mama femeii a sărit în ajutor și a suferit și ea arsuri.

Bărbatul în vârstă de 64 de ani, care a suferit arsuri pe 90% din suprafața corpului, a fost transportat la Spitalul Floreasca din București, fiind intubat. În același timp, femeia agresată a fost dusă la Spitalul Bagdasar cu arsuri la nivelul capului și membrelor.

Mama fetei, în vârstă de 80 de ani, a fost transportată la Spitalul de Arși, conștientă, cu arsuri la nivelul membrelor.

La locul incidentului au intervenit patru autospeciale, iar incendiul a fost stins de pompieri.

La data de 14 februarie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 24 Poliție au fost sesizați, în jurul orei 16.45, prin sistem 112, cu privire la faptul că, la o adresă din Sectorul 5, trei persoane ar fi fost incendiate.

Polițiștii care s-au deplasat cu operativitate la adresă au constatat că cele sesizate se confirmă, în cauză fiind identificate două femei și un bărbat, cărora echipaje ale ambulanței le acordau îngrijiri medicale”, se arată în comunicat.

„La data de 14 februarie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 24 Poliție au fost sesizați, în jurul orei 16.45, prin sistem 112, cu privire la faptul că, la o adresă din Sectorul 5, trei persoane ar fi fost incendiate.

Polițiștii care s-au deplasat cu operativitate la adresă au constatat că cele sesizate se confirmă, în cauză fiind identificate două femei și un bărbat, cărora echipaje ale ambulanței le acordau îngrijiri medicale”, se arată în comunicat.

Poliția Capitalei a informat că ancheta va fi preluată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, în colaborare cu Serviciul Omoruri al DGPMB, în scopul clarificării situației de fapt și a circumstanțelor în care a avut loc incidentul.

Vezi si alte articole...