joi, mai 23, 2024

Un bărbat rănit în exploziile de la Crevedia a murit la Spitalul Floreasca. Al treilea deces în urma deflagrațiilor

Din OrasUn bărbat rănit în exploziile de la Crevedia a murit la Spitalul Floreasca. Al treilea deces în urma deflagrațiilor

Un bărbat de 63 de ani rănit în exploziile de la staţia GPL din Crevedia a decedat la Spitalul Floreasca, informează News.ro. Pacientul avea arsuri pe 90 la sută din suprafaţa corpului.

Bărbatul a fost rănit în prima explozie care a avut loc sâmbătă seară la stația GPL din Crevedia, au afirmat reprezentanții spitalului pentru News.ro. El era unul dintre cei doi pacienţi critici intubaţi şi ventilaţi mecanic aflaţi în unitatea sanitară.

Bărbatul era civil, au precizat reprezentanții spitalului, având în vedere că la Spitalul Floreasca sunt internați și pompieri răniți în deflagrații.

Al treilea deces în urma exploziilor de la Crevedia

Bărbatul în vârstă de 63 de ani este a treia persoană care își pierde viața în urma deflagrațiilor din localitatea dâmbovițeană. Un bărbat a murit, la scurt timp după prima explozie, din cauza unui infarct suferit, spun rudele sale, în momentul în care și-a văzut soția afectată de deflagrație. Soția lui a decedat a doua zi.

56 de oameni au fost răniți, dintre care 39 de pompieri, în urma a două explozii care au avut loc sâmbătă seara, 26 august, la o stație GPL care funcționa ilegal. În urma exploziilor, au fost deschise mai multe dosare penale.

Vezi si alte articole...