sâmbătă, iulie 20, 2024

Un bloc din Sectorul 2 a fost reabilitat. Constructorii au făcut o treabă de mântuială

Din OrasUn bloc din Sectorul 2 a fost reabilitat. Constructorii au făcut o treabă de mântuială

Reabilitarea făcută de mântuială la un bloc din Sectorul 2 a dus la prăbușirea unui tavan placat cu polistiren. Primarul Radu Mihaiu a spus că a convocat constructorul pentru a discuta despre acest incident, care a avut loc la un bloc recepționat în anul 2017. Este vorba de blocul 17 bis din strada Stolnicul Vasile, numărul 7, unde s-a constatat că tavanul placat cu polistiren s-a prăbușit.

El a subliniat că acest caz este un exemplu clar al faptului că lucrările de reabilitare făcute de mântuială pun în pericol siguranța locatarilor și că va lua toate măsurile necesare pentru a preveni acest tip de situații în viitor.

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a anunțat că va lua măsuri împotriva constructorului pentru lucrările necorespunzătoare efectuate la blocul din Sectorul 2. El a declarat că, din cauza lucrărilor făcute de mântuială în mandatele trecute, acum se observă neajunsurile, precizând că este al doilea tavan placat cu polistiren care se prăbușește în mandatul lui, din cauza lucrărilor făcute în mandatul trecut.

Primarul Sectorului 2 a precizat că va lua măsuri împotriva constructorului responsabil pentru lucrările de reabilitare făcute de mântuială. Îi va cere ca toate lucrările făcute de acesta să fie reexpertizate. Dacă se constată erori, constructorul va fi obligat să le remedieze în cel mai scurt timp, pe cheltuiala lui.

Primarul Sectorului 2 susține că, în anii trecuți, reabilitările din sector au fost făcute de mântuială, cu bani puțini și materiale de calitate inferioară. El regretă acest lucru și promite că va ține publicul informat despre măsurile luate pentru a remedia aceste probleme.

Vezi si alte articole...