sâmbătă, decembrie 2, 2023

Un copac a căzut, în noaptea de duminică spre luni, peste mai multe mașini în zona Dristor, Sector 3

Din OrasUn copac a căzut, în noaptea de duminică spre luni, peste mai multe mașini în zona Dristor, Sector 3

În noaptea de duminică spre luni, un copac s-a prăbușit peste mai multe mașini parcate în zona Dristor. Din fericire, nu au fost raportate persoane rănite în urma incidentului. Cu toate acestea, unul dintre vehicule a suferit daune semnificative.

Evenimentul a avut loc în cursul nopții trecute, în apropierea stației de metrou Dristor, în Sectorul 3, blocând ușa unui ascensor de la stația de metrou. Copacul, smuls de vânt, se afla într-un mic parc pentru copii, conform informațiilor furnizate de Antena 3 CNN.

În urma prăbușirii copacului, patru mașini ale rezidenților parcate în apropiere au fost avariate. Unul dintre vehicule a suferit pagube semnificative, având partea din spate complet distrusă. Portbagajul mașinii a fost strivit, iar luneta a fost spartă. Proprietarul acestui vehicul a aflat că nu deține o asigurare CASCO care să acopere astfel de incidente.

De asemenea, gardul locului de joacă pentru copii a fost afectat de căderea copacului.

Circulația pietonilor a fost restricționată pe o porțiune a trotuarului pentru a permite echipelor ADP să curețe zona. Traficul rutier în zonă a fost, de asemenea, afectat, iar șoferii au fost sfătuiți să evite zona pentru a preveni formarea ambuteiajelor.

Vezi si alte articole...